lchf går inte ner i vikt Christiana Care erbjuder gratis viktminskning kirurgiska seminarier

viktnedgång träning Christiana Care erbjuder gratis viktminskning kirurgiska seminarier

Christiana Care s vikthanteringscenter erbjuder gratis viktminskning (bariatric) kirurgi seminarier i New Castle och Kent län. Varje seminarium kommer att innehålla en bariatric kirurg och vikthantering Center personal som kommer att ge en överblick över bariatric kirurgi och svara på frågor. rekommenderas för personer som har 100 pounds eller mer att förlora och ett BMI (BMI) på 40 eller högre (eller som har en BMI på 35 med två eller flera med existerande medicinska tillstånd). De personer som har försökt och misslyckats med Andra försök med tyngdförlust eller som har hälsoproblem i samband med fetma, som diabetes eller högt blodtryck,
lchf går inte ner i vikt Christiana Care erbjuder gratis viktminskning kirurgiska seminarier
är vanligtvis kandidater till operation. För att anmäla sig till ett seminarium, ring 1 800 693 CARE (2273). På följande platser:

Christiana Care är utsetts som ett Bariatric Surgery Center of Excellence från American Society for Metabolic and Bariatric Surgery och är ackrediterad av American College of Surgeons Bariatric Surgery Center Network.
lchf går inte ner i vikt Christiana Care erbjuder gratis viktminskning kirurgiska seminarier