kosttillskott viktminskning chef för universitetssjukhus

går inte ner i vikt chef för universitetssjukhus

Universitetssjukhus har namngett Dr Marlene R. Miller sin barnläkare för hälso- och sjukvårdssystemet och ordföranden för institutionen för barnläkare vid UH Rainbow Babies Children’s Hospital.

I den nybildade barnläkaren i huvudrollen har Miller medicinsk övervakning av alla pediatriska tjänster över hela hälsosystemet.

I sin andra roll tar Miller över för Dr. Fred Rothstein, som hade tjänstgjort som mellanordförande för institutionen för barnläkemedel sedan november 2016.

Miller ansluter sig till UH från Johns Hopkins Children’s Center i Baltimore, där hon höll titlarna som vice ordförande för kvalitet och säkerhet och chefskvalificans, barnläkare, för hälsosystemet. Miller, som tillbringade 19 år på Johns Hopkins, kommer också att nomineras till tidpunkten av fallet Western Reserve University president Barbara R. Snyder som ordförande för CWRU School of Medicine ‘s Department of Pediatrics vid UH Cleveland Medical Center.

‘Dr. Miller är en dynamisk och visionär ledare, som lanserade sin pediatriska karriär som medicinsk student vid Rainbow och återvänder nu för att omvandla barnomsorg, upptäckt och utbildning’, säger Dr. Daniel Simon, VD för UH Cleveland Medical Center och chef akademiker vid UH, i ett pressmeddelande. Hon fick sin doktorsexamen i klinisk utredning från Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health.

‘Dr. Miller är en erkänd pionjär inom pediatrisk patientsäkerhet och ägnar sig åt att kontinuerligt förbättra kvaliteten och värdet av vården’, säger Patti DePompei, ordförande för UH Rainbow Babies Children’s Hospital, i utgåvan. ‘Vi ser fram emot att hennes djupa expertis och samarbetsvilja förenar UH Rainbow ledarskapsteamet. ‘
kosttillskott viktminskning chef för universitetssjukhus