kost och träning viktminskning Cherry Hill Township

rasa i vikt Cherry Hill Township

Välkommen till den senaste delen av borgmästarens veckotidning, som innehåller en omgång av händelser och nyheter som händer runt om i staden, kommande evenemang och samhällsaktiviteter. Jag hoppas att du kommer att delta i dessa gemenskapshändelser, anmäl dig för att få uppdateringar via e-post, följ oss på Twitter eller gillar oss på Facebook.

Red Light Cameras Update

Efter New Jersey Department of Transportation (NJDOT) har Cherry Hill Township utfört de nödvändiga studierna och har lämnat nödvändig certifiering till NJDOT som intygar att trafikljuset vid Route 70 och Springdale Roads överensstämmer fullt med alla statliga och Federala stadgar.

Cherry Hill 4 juli Celebration and Fireworks

Njut av en fri natt med musik och fyrverkerier med dina vänner och grannar i Cherry Hill Township när vi firar självständighetsdagen på Cherry Hill High School West! Förfriskningar kommer att finnas att köpa. Musik börjar kl 20:00 med fyrverkerierna att följa i skymningen. Evenemanget kommer till dig av Cherry Hill Mall och stöds även av TD Bank, Horizon Blue Cross Blue Shield, Republic Services, Inc. och Hampshire Self Storage.

Musik under stjärnorna med Carnaby Street

Ta med en stol, filt och till och med en picknick middag, glöm inte din aptit för bra musik! Varje kväll har ett annat musikaliskt äventyr på den historiska Barclay Farmstead. Vår serie öppnar med Carnaby Street musik den 17 juli och börjar kl 18:30 på Barclay Farmstead (209 Barclay Lane). Låt Carnaby Street ta dig på en musikalisk upplevelse av 1960 med sånger som fondly minns som hörnstenar för populärmusikens favoritålder. Deras lista innehåller musik från The Beatles, Simon och Garfunkel, The Rolling Stones, The Kings, The Who, The Moody Blues, Bob Dylan och The Monkees. Nytt i sommar är öppna handlingar. Gästerna kan höra en musikalisk handling varje natt innan bandets början börjar med No Commitment den 17 juli. Musik Under stjärnorna stöds av Horizon Blue Cross Blue Shield.

DVRPC håller möte i Cherry Hill

Delaware Valley Regional Planning Commission (DVRPC) höll sitt regionala arbetsgruppsmöte i Cherry Hill Township vid Carman Tilelli Community Center tisdagen den 19 juni. Borgmästare Cahn välkomnade deltagarna och tackade DVRPC för att välja Cherry Hill för att hålla sitt första möte på plats. Efter mötet lämnade Cherry Hill Police Traffic Safety Unit en demonstration till DVRPC-mötesdeltagare av det försämrade förarsimulerade programmet. Däremot hade deltagare möjlighet att driva ett fordon med låg hastighet genom en utbildad kurs som möjliggör föraren att uppleva simulerad nedsatt körning och textning under körförhållandena och hur det påverkar beslutsfattandet, djupuppfattningen och reaktionstiden. Du kan se bilder från dagen här och här.

Klassen 2012 Cherry Hill Students Graduate

På måndag den 18 juni utgick studenter från klassen 2012 på Cherry Hill High School East och West på Liacorus centrum. Du kan läsa mer genom att klicka här. Rådets ordförande Dave Fleisher tjänstgjorde som gästhögtalare för Beck Middle School Graduation hölls på Cherry Hill High School East fredagen den 15 juni. Du kan se fler bilder från Beck-examen genom att klicka här. Från alla på stadshuset, grattis och bästa hälsningar till alla Cherry Hills kandidater och deras familjer!

Cherry Hill Police Department lås det eller förlora det kampanjen

Sedan början av 2012 har det funnits mer än 180 rapporterade händelser av föremål stulna från olåsta och låsta fordon. I ett program som syftar till att minska den siffra, gör Cherry Hill Police Department allmänheten medveten om vår kampanj som heter It eller Lose It. Theis clear: Alla rekommenderas starkt att låsa sina bilar och ta bort alla värdesaker varje gång de lämnar sitt fordon, även om de parkeras i hushållet, och säkert när de är på offentliga parkeringsplatser. De allra flesta incidenterna innefattar olåsta fordon och vi ser en kraftig ökning av stöld från fordon parkerade i bostadsområden. Vänligen anmäla alla misstänkta personer, fordon eller händelser att polis omedelbart! Om möjligt, ange beskrivningar som personens kön, ras, höjd / vikt, kläder, hårfärg etc. och en beskrivning av fordonet för att inkludera märke, modell, färg, nummer eller dörrar, nummerplåt eller särskiljande märken (t.ex. skada eller en bildekal). Dessa beskrivningar tillsammans med deras placering och / eller färdriktning hjälper oss att lokalisera misstänkta personer / fordon och undersöka händelsen. Oavsett hur mycket information du alltid rapporterar misstänkta händelser eller aktiviteter. Ditt samtal kan hjälpa Cherry Hill Police att lösa ett brott! Dina tillhörigheter kan vara borta på några sekunder om lämpliga försiktighetsåtgärder vidtas. För att rapportera eventuella misstänkta aktiviteter, vänligen ring Polis Dispatch på (856) 665 1200.

Library Community Flea Market och Yard Sale

Gå med i det roliga biblioteket 7: e årliga gemenskapens loppmarknad och varuförsäljning lördag den 23 juni från klockan 8:00 klockan 1:00 på bibliotekets parkeringsplats. (Regndatum: söndag 24 juni). Det finns ingen anledning att köra över hela stan för att hitta försäljningsfynd. Detta evenemang kommer att vara värd för nästan 60 säljare som säljer fynd av alla slag. Vem vet, du kan bara hitta den dolda skatten du letat efter! Yard Sale kommer också att innehålla en mini bokförsäljning sponsrad av Friends and a Friends Gift Shop clearance försäljning. En matleverantör kommer också att vara till hands som säljer varmkorv, pretzels och kalla drycker perfekt för tankning så att du kan bära alla dina inköp hem! Denna händelse har blivit en sommarbibliotekstradition. Medan du är där för försäljning glömmer du inte att hämta information om bibliotekets sommarläsningsprogram.

5: e årliga veteranbil, lastbil och cykelutställning

Missa inte den 5: e årliga Cherry Hill Veterans Car, Truck and Bike Show lördag den 23 juni på Cherry Hill High School West. Visaen är gratis för åskådare och kommer att springa från 9:00 klockan 14:00. Samaritan Veterans Hospice Program.

Borgmästarens Wellness Tips för veckan Dra nytta av den lokala trädgården färska frukter och grönsaker i ditt område.

Under sommarmånaderna hittar du riklig färskvaror i säsong, lokalt, när det är roligast. När säsongens frukter och grönsaker är det här fräscha och läckra, är det lätt att fylla din kost med låg kalori, antioxidantrika frukter, grönsaker och örter. Perfekt mogna persikor skryta betakaroten, blåbär är rika på C-vitamin och färskplockad majs är full av folat. Om du har turen att få fram fräsch från din trädgård eller hitta lite på din lokala bondemarknad, desto bättre! Du kan lära dig mer om borgmästarens välgörenhetskampanj och ta ett löftet att gå med genom att klicka här.

Gå med i Cherry Hill Trail Crew

Tycker du om utomhus, vill du förbättra och behålla våra öppna ytor, lära dig nya färdigheter och få passform? Meddela Cherry Hill Trail Crew! Cherry Hill Trail Crew är ett volontärprogram för Cherry Hill Township Environmental Advisory Committee (CHEAC) och består av volontärer som har huvudansvaret att utföra spårvård på alla Township-spåren och för att främja bevarande. Regelbundna Trail Crew sessioner kommer att hållas den andra lördagen i varje månad från 8:00 12:00 12:00. Ytterligare sessioner planeras efter behov.

Camden County Rabatt på mindre liga All Star Game

2012 Atlantic League All Star spel kommer att hållas den 11 juli på Campbell Field. Camden County invånare kan få en gratis barns biljett med varje inköp av en $ 10 vuxen biljett. Camden County seniorer kan beställa speciella $ 5 biljetter före spelet. Du kan se flygbladet genom att klicka här.

Veckans energitips: sätt utgifter på is

När värmeböljorna rullar in, finns det ingen bättre tid att utnyttja NJ-incitament för att köpa en energieffektiv luftkonditionering. Om du köper en modell med SEER (Seasonal Energy Efficiency Ratio) på 16 eller högre och en EER på 13 eller högre, kan du få en rabatt på $ 500 genom statens COOLAdvantage-program.

En hyllning till amerikanska ikoner i musik

Gå med i Cherry Hill Maturity Club och Super seniorer torsdagen den 13 september när de reser till Lancaster, PA och American Music Theatre för ‘En hyllning till amerikanska ikoner i musik.’ Innan showen kan du njuta av en god lunchbuffé på Millers berömda smorgasbord i Lancaster County. Icke-medlemmar är välkomna och för mer information, ring Connie Cramer på 856 414 0778.
kost och träning viktminskning Cherry Hill Township