kalorier gå ner i vikt Choctaw-programmet passar perfekt

bra mat för viktnedgång Choctaw-programmet passar perfekt

Ta form i Pittsburg County börjar viktminskning utmaningen 1 maj.

Med CDC Lifestyle Change Program klasserna utmanas deltagarna att förlora 5 7 procent av sin nuvarande vikt och förhindra risken att utveckla typ 2-diabetes.

Choctaw Nation kommer att erbjuda klasser för att förhindra diabetes. Dessa klasser riktar sig till personer som har diagnosen Pre Diabetes, en fast glukos över 100 mg / dl eller slumpmässig glukos över 130 mg / dl, och kvinnan med tidigare diagnos med Gestational Diabetes.

Prediabetes betyder att blodsockret är högre än normalt men inte diabetes. Diabetes är en allvarlig sjukdom som kan orsaka hjärtinfarkt, stroke, blindhet,
kalorier gå ner i vikt Choctaw-programmet passar perfekt
njursvikt eller förlust av tår, fötter eller ben. Typ 2-diabetes kan fördröjas eller förebyggas hos personer med prediabetes genom effektiva livsstilsprogram. Choctaw Nation Lifestyle Coaches bjuder in dig att vara en del av ett program som har visat sig förhindra diabetes.

Programmet är öppet för alla personer i området.

Detta program innehåller:

En CDC-godkänd kursplan

De färdigheter du behöver gå ner i vikt, vara mer fysiskt aktiv och hantera stress

En utbildad livsstil tränare att vägleda och uppmuntra dig

Stöd från andra deltagare med samma mål som dig

ArticlesFormer McAlester, EOSC tränare Glen Stone rememberedPolice: McAlester kvinna hacks bryta i misstänkt med cleaverTalihina skolskolan diskuterar brev från OSDERig explosionsoffrets hustru söker skadorFormor bergsklättrare vinner på ‘priset är rätt’ HS WRESTLING: Lalli, McAlester ömsesidigt överens om att dela vägar misstänkt laddad med feloniesSeven anklagad av grand jury på multi count drog konspiration klagomålMcAlester mannen laddad med barnmisshandelSecond rättegång inlämnad mot företag i rigg explosion
kalorier gå ner i vikt Choctaw-programmet passar perfekt