hur går jag ner i vikt snabbt chocker västra New Yorkers

hur ska jag gå ner i vikt chocker västra New Yorkers

Enligt Ice Cream Diet av registrerad dietist Holly McCord kan kvinnor ha 1 kopp glass per dag och män kan njuta av en kopp och en halv.

skulle börja det igår. Jag skulle vara helt gung ho för det, sade Beat Reina Tonowanda.

Diane Maulding ofTonowanda sa att hon också är ombord, jag ska. Låter bra för mig! Jag älskar glass. är en fångst till kosten; Det fungerar bara med låg fetthaltiga glass som innehåller 125 kalorier eller mindre per halv kopp servering, så kvinnor kan äta 250 kalorier glass per dag medan män kan konsumera 375.

Det betyder också hög kalori favoriter som Ben Jerry, gör inte klippet.

Den här tunna tekniken kan tyckas vara för bra för att vara sant, men lokal registrerad dietist Katie Manis säger att det finns vetenskap bakom det.

diet egentligen inte galen. Den delar en balanserad måltid, den innehåller balanserade kalorier, den innehåller fysisk aktivitet, den innehåller äkta mat som du kan köpa i vilken mataffär som helst, förklarade Manis. är stor källa till kalcium. Och det har gjorts en del undersökningar som visat att människor som äter högre kalciumdieter väger mindre. Hon medgav att hon var lite misstänksam, men sa att den nya trenden slår den vanliga fettfria, låga carb-rutinen som blir så populär.

tycker att det är ett roligt sätt att försöka gå ner i vikt. Jag menar det är något annorlunda. Och jag är alltid upptagen med nya saker, sa hon.

Enligt kvinnors hälsa har 80 procent av kvinnorna försökt en kramdieten på något ställe.

Manis berättade Nyheter 4 nyckeln till att hålla sig på rätt spår med vilken kost som helst, behandlar dig själv utan att känna dig skyldig. bästa kost du kan göra är en som du kommer att hålla fast vid. Och en som har balanserat äta och glass är bra! Hon sa.

Hon fortsatte, du kan räkna ut ett sätt att göra den delen av din kost, för att passa in i dina kalorier för dagen, då det en fördel. Det kan faktiskt hjälpa människor att hålla sig i kosten. västra New York kvinnor berättade News 4 om is kost är en säker sak eller inte, de är redo att ta en skopa. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska.
hur går jag ner i vikt snabbt chocker västra New Yorkers