hur går jag ner i vikt Chris Pratt var ‘för fet’ för ‘Moneyball’

gå ner i vikt med styrketräning Chris Pratt var ‘för fet’ för ‘Moneyball’

Filmhuman Chris Pratt missade en ledande roll i sportfilm Moneyball eftersom producenter tyckte att han var för fet.

Den en gång knubbiga stjärnan, som sedan dess blivit en av Hollywoods ledande män, medger att snubben inspirerade honom att gå ner i vikt och komma i form.

var första gången jag hörde någon säga, inte kommer att kasta dig dig för fet, Guardians of the Galaxy Star berättade Vanity Fair magazine. Jag bestämde mig för att släppa vikten, som i brottning. Jag kunde inte ha råd med en tränare,
hur går jag ner i vikt Chris Pratt var 'för fet' för 'Moneyball'
så det var allt igång och kraschdieten och klippa alkohol. Det är inte klart vad Moneyball roll Pratt var uppe för, men Jonah Hill famously kasta pund för att spela dator geek Peter Brand i filmen.

Han bytte också sin auditionsteknik och tillade att du blir smart om audition, du lär dig att auditionera innan de säger att du går in i rummet som karaktären. Du låter dem tro att den person du är är nära den karaktär som de vill ha. Du får dem att tro att du redan är den där killen. De ansträngningar han gick för att landa bättre roller gjorde aldrig att han satte sin karriär framför skådespelerskan Anna Faris och deras barn, och han insisterar på att han tar raster mellan filmer för att se till att livet i hemmet är i ordning.

väldigt få människor i världen som jag kan förvänta mig att förstå exakt vad jag går igenom, berättar han för publikationen, och förklarar Jim Carrey gav honom lite salvia råd vid en fest i fjol.
hur går jag ner i vikt Chris Pratt var 'för fet' för 'Moneyball'