gått ner i vikt blogg Chia frön kan göra mycket för din hälsa

kosttillskott viktminskning Chia frön kan göra mycket för din hälsa

Chia frön blir allt populärare och finns nu lätt att hitta i hälsokostdelen av de flesta livsmedelsbutiker.

Chia frö är det vanliga namnet på Salvia Hispanica. Det är en art av en blommande växt i mintfamiljen, infödd i centrala och södra Mexiko och Guatemala.

Hittills var chia frön mest kända för den populära julklappen, Chia Pet. Chia-fröet spred sig och spreds över en terrakottafigur och skulle likna hår eller päls på några veckor.

Förstoppade individer bör överväga användningen av chia frön, eftersom de absorberar tio gånger deras vikt i vatten, vilket utgör en skrymmande gel. Denna skrymmande gel kommer med större lätthet att resa genom matsmältningssystemet, vilket gör det mindre sannolikt att bli en hård, ojämn blockering.

De som försöker gå ner i vikt kommer att gynna, eftersom chia frö reducerar begär och kan förhindra viss kaloriabsorption. Chia frö får dig att känna dig full och ge en viss hydratiserande fördel.

Chia frön är en bra källa till omega 3 fettsyror. De innehåller faktiskt mer omega 3 än lax. Detta ger kroppen goda antiinflammatoriska egenskaper. Eftersom chia frö sakta ner hur snabbt våra kroppar omvandlar kolhydrater till enkla sockerarter, tyder studier på att de kan hjälpa till att kontrollera blodsockret. Detta leder forskare att tro att chia frön kan ha stora fördelar för diabetiker.

Chia frön är lättare att smälta än linfrö, och behöver inte slipas.

För de som lider av kronisk förstoppning har detta recept hjälpt många individer. Blanda 1/3 kopp chia frön med 2 koppar rent vatten. Vänta ca fem minuter och rör om blandningen igen, eftersom det kommer att ha förtjockat lite. Drick upp det. Gå nu och kolla en spegel,
gått ner i vikt blogg Chia frön kan göra mycket för din hälsa
eftersom du måste plocka några av de svarta frön ut mellan dina tänder.

Att dricka ett stort glas vatten efter att ha tagit chia frön hjälper till att tvätta dem ner. Varje dag (eller natt om du vill) ta 2 matskedar. De smakar inte dåligt dåligt, och jag har haft många kunder älskar fröens konsistens. Ha tålamod. Om din förstoppning är kronisk eller svår kan det ta tre till sex dagar innan du upplever mjuka, smärtfria och produktiva tarmrörelser.

För personer som lider av inflammatoriska tillstånd som gikt eller artrit, blanda en till två matskedar av chia frö i två uns organisk, osötad körsbärsjuice. Jag låter alltid chia sitta en stund innan du dricker ner den.

Den anti-inflammatoriska effekten av båda ingredienserna får dig att känna dig bättre på nolltid.

Chia frö kan läggas till någonting! Lägg till chia till dina sallader, risrätter, havregryn, köttfärs, kalkon burgare, smoothies och allt annat du kan tänka på. Hittar,
gått ner i vikt blogg Chia frön kan göra mycket för din hälsa
det mesta av vad alla lider av är inflammatoriska och de flesta tar inte tillräckligt med omega 3 s för att få en naturlig anti inflammatorisk effekt. Detta enkla tillskott till din kost hjälper många med kroniska och till och med smärtsamma förhållanden.