gå snabbt ner i vikt Chattanooga Bariatrics att utföra omformning av viktminskning vid Parkway Surgery Center

viktnedgång träning Chattanooga Bariatrics att utföra omformning av viktminskning vid Parkway Surgery Center

Parkway Surgery Center meddelade att det samarbetar med Jaime Ponce, MD, FACS och Chattanooga Bariatrics för att utföra ReShape? Integrerat dubbelt ballongsystem viktminskningsprocedur. Parkway Surgery Center ligger på Hutcheson på Parkway campus i Ringgold. Chattanooga Bariatrics är en av de första i nationen att erbjuda denna procedur som nyligen godkändes av FDA och erbjuder en viktminskning för personer med mild till måttlig fetma.

Förfarandet är inte invasivt och uppnås genom att sätta in en ballong i magen, som en gång uppblåst trickar kroppen i att känna sig full. Dr. Ponce är en av de principiella kirurgerna som utförde de kliniska prövningarna.

‘Vi är glada Dr. Ponce har valt Parkway Surgery Center för att erbjuda denna nya viktminskningsprocedur’, säger Farrell Hayes, VD för Hutcheson Medical Center. ‘Dr Ponces önskan att arbeta med Hutchesons team av utmärkta läkare på detta första av sitt typliga förfarande i landet är spännande och visar vidare Hutchesons engagemang för att ge en standard för excellens inom patientvården. Förvänta dig att människor från hela regionen ska använda dessa tjänster. ‘

Dr utrustning. Det är också bekvämt beläget utanför I 75 och Battlefield Parkway som kommer att ge enkel åtkomst till Dalton och North Georgia området samt Chattanooga regionen.

‘I åratal har ett betydande gap funnits i behandlingsalternativ för fetma med begränsade, effektiva terapier tillgängliga’, säger Dr. Jaime Ponce. ‘Vi ser ofta patienter som är kliniskt överviktiga och i desperat behov av medicinsk intervention för att hjälpa dem att gå ner i vikt, när kost och motion ensam har misslyckats och kirurgi inte är ett alternativ. ReShape ger denna grupp av’ in mellan ‘patienter tillgång till en icke-kirurgiskt, reversibelt alternativ för att uppmuntra nya vanor och varaktiga resultat. ‘

Dr. Ponce har praktiserat bariatrisk kirurgi sedan 1998 och har omfattande erfarenhet av laparoskopisk justerbar magsbandsprocedurer och magsömmetoder. Dr. Ponce är en kollega från American College of Surgeons och American Society for Metabolic and Bariatric Surgery (ASMBS) och tjänstgjorde som ordförande för Bariatric Surgery Committee från 2009 2010, som fastställer riktlinjer för Bariatric Centers of Excellence. Dr. Ponce tjänstgjorde som president för American Society for Metabolic and Bariatric Surgery från 2012 2013. Han har behandlat tusentals sjukdomsfetma patienter och har tillägnad sin karriär att förespråka och stödja fetma vård genom att arbeta med försäkringsbolag och lagstiftare för att skapa bättre politik för kirurgisk behandling av fetma.

För mer information ring Chattanooga Bariatrics på 423 899 1000. till och med 2024, mycket snabbare än genomsnittet av alla yrken i landet. Det betyder 2.3 miljoner nya vårdjobb och med 33 procent av sysselsättningen i Chattanooga inom hälsovårdsområdet som kommer att innebära bra jobb för kandidater från Hamilton County Schools. Framtidsklar institut som är utformade för att hjälpa till att förbereda kandidater. (klicka för mer)

Governors tar ledningen för att tillhandahålla Opioid Overdose Reversal Drug, Förbättrad Drug Monitoring Programs

Senat hälsokommitté ordförande Lamar Alexander på torsdag sa, ‘Governors kommer fram med innovativa lösningar och leder kampen mot de unika problem som deras stat står inför mitt i opioiden krisen.’ Utskottet höll sin sjätte utfrågning om opioidkrisen denna kongress, att höra från guvernörerna Larry Hogan (R Md.) Och Kate Brown (D Or.). ‘Detta. (Klicka för mer)

Centrumbyggnaderna går blått för kolon cancermedvetenhet

LPN-programmet återinstallerat i Chattanooga State

Supportgrupp för kvinnor med avancerad bröst- och gynekologisk cancer börjar 15 mars

Jim Sattler ansluter Erlanger Board

Hem skadad av eld Tidig söndagsmorgon

Ett hem blev skadat av eld tidigt söndag morgon. Brandkåren Chattanooga svarade på en brand på 1416 Greenwood Road. De första ankommande brandbolagen rapporterade rök och flammor synliga från strukturen. Det tog brandpersonal från E15, E4, E5, Q10 och S1 ca 15 minuter för att få elden under kontroll. Inga skador rapporterades som. (klicka för mer)

Byt till WRUD betyder lägre priser, bättre service för vattenkunder, säger Lone Oak Utility District Commissioner

Det har varit mer än två år sedan Lone Oak Utility District avslutade sitt förhållande med Tennessee American Water Company, enligt en medlem av LOUDs kommissionskommitté. Sedan dess har bytet till Walden Ridge Utility District betydat en ‘väsentlig förbättring av förvaltningen och driften av sitt vattensystem’, säger kommissionsledamot Nancy Craig, inklusive ‘a. (klicka för mer)

FOTO: Chattanooga företag av det förflutna

Senaste Hamilton County Jail Bokningsrapport

Senaste Hamilton County Jail Bokningsrapport

Domare håller Harold Wayne Nichols On Death Row Jag har nyligen återvänt från en stat där utomhusreklam är antingen begränsad eller helt förbjuden, och jag kan säga att det är ett nöje att inte vara accosted av bilder av gnistrande advokater och sjukhusannonser samt några av de mer snygga skyltarna för ‘vuxna’ tjänster. När du kör i dessa stater inser du långsamt att dina åsikter är obebyggda. (klicka för mer)

Roy Exum: Är ateism tillfälle?

Det kommer att bli ett speciellt val i Middle Tennessee imorgon som kommer att bli värre än en druva som stampar på en vingård. Shane Reeves, en respekterad affärsman från Murfreesboro, är på republikanska sidan av omröstningen och Gayle Jordan, själv beskrivs som en ‘hippie, liberal och ateistaktivist’, är demokratens val. Hur tror du att den här kommer att vända. (klicka för mer)
gå snabbt ner i vikt Chattanooga Bariatrics att utföra omformning av viktminskning vid Parkway Surgery Center