gå ner i vikt program Chandra håller öppet hus på nytt Ringgold-läge under sovvecka

bra mat för viktnedgång Chandra håller öppet hus på nytt Ringgold-läge under sovvecka

Under Sleep Week 2013 håller Dr Anuj Chandra ett öppet hus för att fira sitt nya Ringgold / East Ridge Sleep Center, beläget vid 2052 Highway 41 i Ringgold.

Den nya delen av Advanced Center for Sleep Disorders är ett omfattande sömnstationscenter med sex sängar. Dr Chandra och hans personal kommer att tillhandahålla gratis screening för sömnstörningar och informativa presentationer på hälsosam sömn.

National Sleep Week hålls i år från och med den 3 mars 10. I början av veckan släpper National Sleep Foundation resultatet av den årliga Sleep In America-enkätundersökningen den 4 mars. Årets undersökning undersöker förhållandet mellan sömn och motion. Dr Anuj Chandra, medicinsk chef för Advanced Center for Sleep Disorders, kommer att finnas tillgängligt för tolkning av resultaten och lokal kommentar.

‘Förhållandet mellan sömn och motion är mycket stark,’ säger Dr. Chandra. ‘Om du tränar varje dag sover du bättre, så länge som din övning inte ligger för nära sängtiden. Till 2024, mycket snabbare än medeltalet av alla yrken i landet. Det innebär 2,3 miljoner nya vård och ungefär 33 procent av sysselsättning i Chattanooga inom hälsovårdsområdet som kommer att innebära goda jobb för kandidater från Hamilton County Schools. Framtidens redo institut utformade för att hjälpa till att förbereda akademiker. (klicka för mer)

Governors tar ledningen för att tillhandahålla Opioid Overdose Reversal Drug, Förbättrad Drug Monitoring Programs

Senat hälsokommitté ordförande Lamar Alexander på torsdag sa, ‘Governors kommer fram med innovativa lösningar och leder kampen mot de unika problem som deras stat står inför mitt i opioiden krisen.’ Utskottet höll sin sjätte utfrågning om opioidkrisen denna kongress, att höra från guvernörerna Larry Hogan (R Md.) Och Kate Brown (D Or.). ‘Detta. (Klicka för mer)

Centrumbyggnaderna går blått för kolon cancermedvetenhet

LPN-programmet återinstallerat i Chattanooga State

Supportgrupp för kvinnor med avancerad bröst- och gynekologisk cancer börjar 15 mars

Jim Sattler ansluter Erlanger Board

Hem skadad av eld Tidig söndagsmorgon

Ett hem blev skadat av eld tidigt söndag morgon. Brandkåren Chattanooga svarade på en brand på 1416 Greenwood Road. De första ankommande brandbolagen rapporterade rök och flammor synliga från strukturen. Det tog brandpersonal från E15, E4,
gå ner i vikt program Chandra håller öppet hus på nytt Ringgold-läge under sovvecka
E5, Q10 och S1 ca 15 minuter för att få elden under kontroll. Inga skador rapporterades som. (klicka för mer)

Byt till WRUD betyder lägre priser, bättre service för vattenkunder, säger Lone Oak Utility District Commissioner

Det har varit mer än två år sedan Lone Oak Utility District avslutade sitt förhållande med Tennessee American Water Company, enligt en medlem av LOUDs kommissionskommitté. Sedan dess har bytet till Walden Ridge Utility District betydat en ‘väsentlig förbättring av förvaltningen och driften av sitt vattensystem’, säger kommissionsledamot Nancy Craig, inklusive ‘a. (klicka för mer)

FOTO: Chattanooga företag av det förflutna

Senaste Hamilton County Jail Bokningsrapport

Senaste Hamilton County Jail Bokningsrapport

Domare håller Harold Wayne Nichols On Death Row Jag har nyligen återvänt från en stat där utomhusreklam är antingen begränsad eller helt förbjuden, och jag kan säga att det är ett nöje att inte vara accosted av bilder av gnistrande advokater och sjukhusannonser samt några av de mer snygga skyltarna för ‘vuxna’ tjänster. När du kör i dessa stater inser du långsamt att dina åsikter är obebyggda. (klicka för mer)

Roy Exum: Är ateism tillfälle?

Det kommer att bli ett speciellt val i Middle Tennessee imorgon som kommer att bli värre än en druva som stampar på en vingård. Shane Reeves, en respekterad affärsman från Murfreesboro, är på republikanska sidan av omröstningen och Gayle Jordan, själv beskrivs som en ‘hippie, liberal och ateistaktivist’,
gå ner i vikt program Chandra håller öppet hus på nytt Ringgold-läge under sovvecka
är demokratens val. Hur tror du att den här kommer att vända. (klicka för mer)