gå ner i vikt löpning Charles County affärsunderlägg

gå ner i vikt träning Charles County affärsunderlägg

på torsdagen den 19 november, för att fira Great American Smokeout Day.

Händelser inkluderar en laserdemo och information om rökstopp, viktminskning och stresshantering. Det kommer också att finnas en mängd mini-utbildningssessioner med olika utövare, inklusive Sergina Rodriguez från Sergina Skin Care, Stacy Green Holistic, en certifierad näringskonsult, Carol Boehm of Young Living Essential oils och Melaney Wood.

Klinisk socialarbetare och terapeut Donna Bennett kommer att dela hennes terapi färdigheter genom musik.

Alla kommer att dela sina unika tjänster och produkter, och rabatterade presentkort kommer att vara tillgängliga den natten för julklappslistor. Förfriskningar och dörrpriser kommer att finnas tillgängliga.

Kall laserterapi är ett alltmer populärt sätt att sluta röka, slå stress och gå ner i vikt. En kall laserstråle är inriktad på energipunkter i kroppen som hjälper till att frigöra naturliga endorfiner. Dessa ‘känner bra hormoner’ hjälper till att bekämpa symtomen på nikotinuttag, inklusive begär, irritabilitet och höga stressnivåer, som också gäller viktminskning och stresshantering.

Södra Maryland Anne Penman Laser Therapy ligger i Leonardtown på 22530 Washington St.

Prime Street Grille är värd Santa för lunch

Santa Claus kommer till Prime Street Grille i White Plains.

Gå med i restaurangpersonalen för lunch med julen på lördag den 28 november, klockan 12 för att sparka av leksaken till Tots gift-drive.

Santa kommer fram med helikopter eftersom Rudolph och gänget behöver vila för den stora dagen. Barn kommer att njuta av en gratis hamburger eller varmkorv och träffa julen. Föräldrar som bär en oöppnad leksak för Leksaker för Tots får också en gratis hamburger eller en varmkorv.

Lunchen är endast reserverad och inga andra menyalternativ kommer att vara tillgängliga under evenemanget. Ring 301 392 0510 för reservationer.

SMECO lanserar Patriot Connect Program för veteraner

Southern Maryland Electric Cooperative lanserade ett nytt program som heter Patriot Connect för att hjälpa veteraner och aktiv militär personal som kan ha svårt att övergå tillbaka till samhället.

Som rapporterna i media tyder på har den höga förekomsten av posttraumatisk stressproblem bland återkommande militärpersonal varit en självklarhet i ett ökat antal självmord. Nationellt, så många som 22 veteraner begår självmord varje dag, enligt departementet för veteranfrågor.

‘För att återvända veterinärer som inte kan klara sig, skulle det vara det sista strået som handlar om uppsägning från SMECO’, säger Austin J. Slater Jr., president och koncernchef i SMECO, i ett pressmeddelande. ‘Om vi ​​kan hjälpa till att förhindra en enda tragisk död genom att nå ut till de män och kvinnor som har tjänat vårt land, så kommer det här programmet att ha varit bra.’

SMECOs kundservicepersonal kommer att ha befogenhet att avstå från tjänsteansökningsavgiften och betala för nya kunder eller bevilja betalningsförlängning till befintliga kunder, för veteraner eller aktiv militär personal som behöver hjälp.

Utöver detta stöd kommer kunderna att styras för att arbeta med Tami Gardiner, SMECOs kredit- och samlingsdirektör, som kan sätta dem i kontakt med en lämplig byrå eller organisation som kan hjälpa till.

‘Vårt mål är att hjälpa någon som lider av en stressstörning få ett steg närmare ett normalt liv,’ säger Gardiner i pressmeddelandet.

‘Genom att underlätta för personer med PTSD, bekämpa stress eller relaterat trauma för att uppnå vardagliga uppgifter hoppas vi hjälpa kundmedlemmar som har riskerat sina liv i tjänst till vårt land med återintegrering i samhället’, säger Slater i utgåvan . Small Business Administration startade National Veterans Small Business Week den 2 november 6, genom att lansera ett nytt privat offentligt partnerskap med The Marcus Foundation, First Data Corporation och Syracuse Universitys Institute for Veterans and Military Families som kommer att stödja SBA s Boots att Näringsliv: Starta utbildningsprogrammet för entreprenörskap.

Detta partnerskap kommer att göra det möjligt för SBA att presentera mer än 100 entreprenörsutbildningsverkstäder under det närmaste året till veteraner från alla epoker, tjänstemän och deras makar.

Sagepoint bygger nytt rehabiliteringscenter i La Plata

Sagepoint bröt marken för ett nytt rehabiliteringscenter 14 oktober på sin campus i La Plata. Centrum kommer att bestå av 30 privata rum komplett med privata bad och duschar
gå ner i vikt löpning Charles County affärsunderlägg