gå ner 7 kg Charlie Cox pratar

gå ner ett kilo om dagen Charlie Cox pratar

Den brittiska skådespelaren var aldrig mycket av en serietidningsfläkt. Och när han tappades för att spela den gritty superhjälten för Netflix-serien, var han tvungen att gå med i ett gym för första gången i sitt liv.

Ett berg av serier och 25 pund av muskel senare, träffar Cox på fredagen med sin blinda advokat Matt Murdoch och hans maskerade vigilante alter ego.

Bra sak om Daredevil är att han har superstyrka, säger Cox, tacksam var han tvungen att matcha den skrymmande kroppsbyggnaden hos Stjärnestjärnan Henry Cavill.

en av dessa irriterande människor som (lätt) kan gå ner i vikt. Jag var tvungen att äta sju eller åtta gånger om dagen. är bara den första av flera Netflix superhero-serier i rörledningen, med andra som fokuserar på Marvel-tecken Jessica Jones, Luke Cage och Iron Fist.

Den kanadensiska pressen pratade med Cox via telefon från New York om att halva en ny franchise, glädja fansen och hitta sin inre superhjälte.

CP: Hur har din indoktrinering varit i Marvel Universum?

Cox: Det var en ganska vild resa Den hela resan att upptäcka karaktären och filmprocessen och allt sådant var en sak, och då har allt som involverar fandom varit en helt annan vild resa till Comic Con och att ha bilderna som släpptes på Internet och premiären förra veckan, och alla sådana saker är ett helt nytt bollspel.

CP: Var det mycket utrymme för dig att sätta din egen snurr på karaktären?

Cox: Mycket så mycket. Förundran var mycket, mycket generös och litar på mig med karaktären. De gjorda som påpekade tidigt och sa att vi hade auditionerna och skärmtestet, vi arbetade på den typ av karaktär som vi försöker hitta här, men från det här stället går vi ut och gör honom till din egen. är så många olika åsikter om vem Matt Murdoch är.

Så jag tror att det skulle vara ett misstag att försöka snälla alla, men vad du gör är att du har som målsättning att fästa in i konsistensen och sedan välja ett tecken som bäst representerar serien eller de serier som jag svarade mest på.

CP: Så vem är han i denna inkarnation? Vad ville du mest köra hem?

Cox: Det här är konversationer som jag (hade) med (verkställande producenten) Jeph Loeb och Steven DeKnight,
gå ner 7 kg Charlie Cox pratar
showrunneren och de höga annonserna på showen.

Men vi möter en Matt som har avstått från att engagera sig i denna typ av verksamhet, den här typen av vigilante rättvisa verksamhet, hela hans liv. Hans far ville aldrig att han skulle delta i våld och han hade motsatt sig det och det hade nog varit en kamp baserad på vad han kunde. Han släppte äntligen släpp på det, han slutligen med stor känslomässig konflikt gav han äntligen in djävulen inuti honom, som den var. De 13 första episoderna handlar väldigt mycket om hans utveckling från Matt Murdoch till Daredevil som vi känner igen från serierna.

Matt Murdoch som jag försökte få till liv var en person som är så mänsklig som möjligt. Jag ville verkligen accentuera de mänskliga egenskaperna hos en superhjälte så, någon som mycket rädd ibland och konflikt och förvirrad och också moraliskt tvetydig ibland Ibland går han ut och tar det för långt. Han måste lära sig dessa lektioner, han måste lära av sina misstag och då när han kanske uppträder från en plats av sitt bästa själv måste han sitta med dessa känslor och titta på det och känna skulden och skammen och ensamhet av det.

CP: Detta är en mycket mörk och våldsam, show. Är det vad som skiljer det från de andra Marvel-egenskaperna?

Cox: Det är inriktat på en lite äldre publik. Skrivandet, jag tror, ​​var mycket sofistikerat och har en otrevlig kant, vilket är ett djärvt drag från Marvel synvinkel.

Och också bara till det faktum (att det på Netflix-plattformen, det ändrar bara saker lite i så mycket som du får spendera mycket mer tid på historia och plot. På grund av hur episoderna släpps behöver du inte ständigt påminna om vad som hände i förra veckan, eller om du inte behöver avsluta en episod med någon slags cliffhanger i hopp om att du får folk tillbaka nästa vecka. Du kan bara skriva 13 timmars film.

CP: Det finns en explosion av superhjälteberättelser i film och på TV. Vad gör det här rätt tid?

Cox: Det finns en värld där dessa karaktärer är bokstavliga inspirationer för människor. Om du kan titta på varför superhjälte komiken uppfanns om du öppnar den frågar de väldigt utmanande frågor, vilket är: Vad skulle du göra under dessa omständigheter?

Oavsett om det är: fysiskt vidta åtgärder om du ser någonting som du inte håller med,
gå ner 7 kg Charlie Cox pratar
eller om det bara betyder att du tar upp telefonen och ringer upp 911 istället för att vända tillbaka på den och gå åt andra håll och låtsas att du såg något.