gå ner 5 kg snabbt Chanukah i Santa Fe är något speciellt

kalorier viktnedgång Chanukah i Santa Fe är något speciellt

Chanukah var alltid min favorit semester. Hela familjen kommer samman för att tända menoran, min far ger mig Chanukah ‘gelt’ och min mor stekar latkes är några av mina käraste minnen. Det var därför Chanukah i år betydde så mycket för mig. och Israel, och jag firade Chanukah var jag än var. I år kom jag hem från undervisning i Detroit att vara i Santa Fe för Chanukah, med min gemenskap. Höjdpunkten för mig var söndagen den 17 december, gemenskap Chanukah firande på Plaza. Det var hjärtvärt att se så många människor kommer ihop i kylan för att fira denna semester med varandra. Jag var hedrad att träffa borgmästare Javier Gonzales, kongressledamot Ben Ray Lujn och stadsfullmäktige Renee Villarreal. Stöd och erkännande som våra valda tjänstemän ger till det judiska samhället är något att vara värd. Hör min far, Rabbi Berel Levertov, sjunga ‘Ma’ oz Tzur ‘och alla gick in för att sjunga och dansa, körde verkligen hem en känsla av gemenskap och semesteranda. Chanukah i Santa Fe slår säkert ut Chanukah någon annanstans jag har varit, inklusive Israel, New York, Connecticut, Detroit och Chicago.

Som ett tack till mina andra mexikaner, vill jag informera de som är ledda till New Mexico Motor Vehicle Division för Real ID-förarens licens vad du kan förvänta dig under ditt besök.

Först, slösa inte bort din dyrbara tid utan alla lämpliga dokument som anges på webbplatsen. För det andra vet du att dina försäkringar eller liknande, som bevis på ditt hemvist, måste dateras under de senaste 60 dagarna. Det här är viktigt Det är svårt att hitta den här informationen på statens webbplats. Du kommer att vändas bort om dina dokument inte är exakt vad staten kräver.

Slutligen är bekvämlighetsavgiften för MVD Express $ 29,99 plus skatt ovanför statliga avgifter. Om du väljer MVD rekommenderar jag att jag inte försöker slutföra affärer efter att statskontor stänger dörrarna för att det finns en bra chans att något kommer att gå fel och du måste återvända. Datorsystem och kamerafel var mina belöningar för att göra felet.

Varje nytt år är det samma upplösning för miljontals viktminskning. För 30 år sedan ballongade jag, men ändrade min livsstil och förlorade permanent 25 pund. Sedan dess har jag delat min historia till viktiga viktminskningsgrupper runt om i landet. Under ett engagemang frågade jag, ‘Hur många har sett dokumentären, Forks Over Knives? En av 50 deltagare höjde sin hand. Hon hade introducerats tidigare och pirouetted ut till publiken i en kvällsrock, som att ha förlorat 145 pund. Hon viftade uppriktigt sin hand och upprepade: ‘Det är vad jag gör.’ Hon följer en hel mat, växtbaserad livsstil och misslyckades enkelt årtionden av övervikt. Jag har träffat hundratals med samma erfarenhet. Det är inte tråkigt att räkna med kalorier, poäng eller portioner. Om du saknar den ungdomliga, hälsosamma kroppen du en gång tog för givet, så är det dags att göra den läckra strömbrytaren genom att gå med i Plant Powered Santa Fe . Treasury sekreterare anser att idiocy av skattesänkningar kommer att ge 1,8 miljarder dollar i nya intäkter under de kommande tio åren. Treasury $ 6 biljoner kort under det närmaste decenniet, ta underskottet till en ganska hög nivå. Det är bristen på omsorg för även de mest grundläggande finanserna som förvirrar mig. Varför i världen rusar dessa människor längs med att förstöra valutan?

ArticlesWebber valdes Santa Fe borgmästare i fyra runda rankade val valSanta Fe visar sig i stadens första rankade val valResultat försenade timmar i stadens första rankade val valIn suit, anklagar den tidigare anställningen filmförbundets tjänsteman för sexuella trakasserierTrujillo s hemstad meddelande faller kort med väljareMayors första jobb borde skickas till staden clerkFour kvinnor kommer att tjäna på stadsrådet; Lindell re valdes för att vara förenad med nykomlingar Romero Wirth, Vigil CopplerEspaola, Pecos utvalda nya borgmästare Nyckeln till Webbers vinst: Noble väljareCouples 4 miljoner dollar donation till Railyard museumsprojektet landar dem namnge rättigheter
gå ner 5 kg snabbt Chanukah i Santa Fe är något speciellt