gå ned i vikt snabbt Charlie Bothuell beskriver 11 dagar tillbringade i källarbottom under Detroit-sökningen

gå ner i vikt på en vecka Charlie Bothuell beskriver 11 dagar tillbringade i källarbottom under Detroit-sökningen

Den 13-åring, då 12, hittades av polisen bakom en hög med lådor i parternas källare den 25 juni 2014 medan hans far intervjuades på nationell television. Paret anklagades för tortyr och andra graders barnmissbruk efter pojken befanns vara ‘mycket tunn, med märken på överkroppen’ enligt Wayne County Åklagarens kontor. De två anklagades för att missbruka barnet, berövade honom av mat och tvingade honom att bo i källaren och att ‘engagera sig i ett extremt och orimligt övningsregler’. Tonåren påstod onsdagen i en preliminär granskning att han följde sin styvmors påstådda krav att han skulle vara dold i källaren eftersom han inte visste vad som skulle hända om jag var hittade. ” Jag trodde inte att någon skulle tro på mig, ‘sa den yngre Bothuell.’. Jag hade varit hotad innan hon skulle döda mig. ‘Han sa att han hörde sin mormor ringa sin far och berätta för honom att han saknades efter att hon beställde honom till en trång, dold’ fläck som sattes upp i källaren. ‘Pojken aldrig försökte fly och stanna tyst när polisen sökte källaren av rädsla för att ‘mitt ord var inte riktigt viktigt för henne’, sa han medan han ifrågasattes av en assisterande länsåklagare. ‘Jag kände mig glad och ledsen att jag inte gjorde det ‘Jag måste vara i källaren och att det fanns människor som faktiskt trodde vad som hände med mig’,
gå ned i vikt snabbt Charlie Bothuell beskriver 11 dagar tillbringade i källarbottom under Detroit-sökningen
sa han. Han vittnade också för en händelse av påstådd fysisk misshandel och sa att hans far körde ett stycke PVC-rör i bröstet ‘och twisted det, ‘ungefär två månader innan polisen hittade honom i Lafayette Park home.Detroit District Judge Shannon Holmes kommer att besluta efter vittnesmål om det finns tillräckligt bevis mot paret att skicka ärendet till Wayne County Circuit Court för rättegång. , försökte en försvarsadvokat t o diskreditera Charlie Bothuell V och ifrågasätta honom om att det inte fanns några lås på dörrar, badrum eller kylskåp som hindrade honom från att få mat eller lämna fritt källaren. ‘Jag visste inte vad som skulle hända,’ sa Bothuell när han frågades varför han stannade kvar i källarplatsen. Han var också ifrågasatt om tidigare akademiska och beteendemässiga problem i skolan som ledde till att han skickades för att leva med sin far och placeras på en rigorös disciplinär rutin. Han erkände att han var överviktig och att han , både hans föräldrar och familjen läkare ville att han skulle gå ner i vikt, vilket leder till det fysiska träningsprogram som åklagare har kallat extrema och orimliga.Bothuell också erkänt att tidigare springa hemifrån i februari 2012 och att ljuga för att polisera om det, men nekade att vara inblandad i att starta en eld i huset år 2013.
gå ned i vikt snabbt Charlie Bothuell beskriver 11 dagar tillbringade i källarbottom under Detroit-sökningen