viktnedgång nyttig mat Cyclingnews Forum

bli smal fort Cyclingnews Forum

sublimit skrev: det kommer bli intressant att se hur någon som Taylor Phinney får på detta år och framtiden. . . . han kanske tycker det är svårt på stigningarna men om och när han fyller ut.

Många ryttare går ner i vikt när de stiger i raderna. Coach Eddy B. noterade att Greg LeMond var pudgy som junior, blev magert som senior.

Medan Taylor alltid kommer vara en stor kille, är jag säker på att han kommer att förlora tillräckligt med pund för att åtminstone bli en formidabel klassiker. Kanske i Cancellara, Boonen eller Balan mode.

Arrgggh, ja det kan han. Mina bröder är 19 nästa vecka. 5 ’10’, 57 59 kilo. Min andra bror är samma höjd, kanske lite längre och väger högst 51 kilo och är två år yngre. Andy Schleck kan säkert väga 62 kg, han ser ut som han gör när jag ser mina bröder. Vikt är inte viktig, muskler och fettkomposition är mer relevanta och extremiteter och lemmar. Jag ‘m 5’ 7 ‘eller 170 cm. I 2005 och 2006 vägde jag 63 kg, och i januari var jag 65 kg. Jag var tunnare,
viktnedgång nyttig mat Cyclingnews Forum
smalare och starkare vid 65 kg. Min aeroba kapacitet var också mycket högre.

Vikt och höjd är inte viktigt, det är viktigt att hitta egna kroppar balans. Till exempel gör jag boxningsträning. Mina vänner tar också samma klass. En väger 120 kg och den andra lite över 140 kg. Bara min 140kg-vän kunde tillämpa mer kraft i en slag eller armbåge än jag, på grund av hans momentum med hela sin vikt. Jag är i en annan liga mot de flesta jag känner. Enkelt sagt, jag har mer överkropp och lägre kroppskraft än vad de gör i ett rörelseområde.

Galic Ho skrev: Arrgggh, ja det kan han. Mina bröder är 19 nästa vecka. 5 ’10’, 57 59 kilo. Min andra bror är samma höjd, kanske lite längre och väger högst 51 kilo och är två år yngre. Andy Schleck kan säkert väga 62 kg, han ser ut som han gör när jag ser mina bröder. Vikt är inte viktig, muskler och fettkomposition är mer relevanta och extremiteter och lemmar. Jag ‘m 5’ 7 ‘eller 170 cm. I 2005 och 2006 vägde jag 63 kg, och i januari var jag 65 kg. Jag var tunnare,
viktnedgång nyttig mat Cyclingnews Forum
smalare och starkare vid 65 kg. Min aeroba kapacitet var också mycket högre.