viktnedgång D ‘Onofrio försöker en ny roll

tips på viktnedgång D ‘Onofrio försöker en ny roll

Sterling Welty, en college college student från Albuquerque, förväntade sig inte att hans huvud skulle vara i händerna på veteran skådespelare, producent och regissör Vincent D ‘Onofrio.

Men det var så lördagskväll vid Institute of American Indian Arts, där D ‘Onofrio skolade några dussin ungdomar i metodverk 101.

Medan man utförde en monolog framför klassen var 17 år gammal Welty ‘uppe’ skådespelare lingo för att glömma hans linjer. D ‘Onofrio stannade ett ögonblick, och gav sedan den ivrige studenten vad som kunde ha varit den största komplimangen av sin unga karriär.

‘Det är en riktigt bra skådespelare i dig. Jag kan se det, sade D, Onofrio. ‘Det är väldigt uppenbart. Jag tycker att det är uppenbart för de flesta här. ‘ Men han hade lite råd för Welty: ‘Du måste lära dig hur du slappnar av. Metoden handlar om avslappning. Det första jag kan lära dig är att slappna av.’

D ‘Onofrio gick bakom Welty och bad tonåren att vila huvudet i skådespelarens händer.

‘Lita på mig, jag kommer inte att släppa huvudet,’ sade Onofrio och böjde Weltys huvud upp och ner i händerna. ‘Ja, det kallas avslappning Sterling. Detta är det tillstånd som du borde vara i innan du utför. Alltid. Alltid!’

Tillagt D ‘Onofrio:’ Den minut du löser upp allt detta löser också din mage och ditt hjärta. Och du kan komma åt saker lättare. ‘

Det var ett ömt ögonblick för en skådespelare mest känd för sin intensiva prestation som den klumpiga Pvt. Leonard ‘Gomer Pyle’ Lawrence i Stanley Kubrick s 1987 Full Metal Jacket.

D ‘Onofrio, som styr och verkar i The Kid, en film som är löst baserad på Billy the Kids berättelse som skottas i New Mexico, erbjöd den fria skådespelarklassen lördag till ett par dussin blivande barn och ung vuxen skådespelare genom en verkstadsserie sponsrad av Stagecoach Foundation. Martin, arbetar för att främja ekonomisk utveckling i staden genom att stödja sin filmindustri, som erbjuder utrymme för filmproduktioner och teknikföretag och värdträningsprogram.

Den fria skådespelskursen drog en mikrokosmos av vad många lokala ledare hoppas kommer att bli en ny generation av kreativa sinnen, ambitiös ungdom som kan bidra till att stimulera tillväxten i den privata sektorn i en stat som ofta lockar stjärnblinkar från Hollywoodproduktioner som passerar men har kämpat för att behålla ung talang.

La ‘Charles Trask, en 21-årig från Chicago som redan har en IMDb-sida som visar tv-roller, bekände D’ Onofrio under en fråga och svar som han tänkte flytta från New Mexico till Los Angeles, där möjligheterna verkade mer rikliga . D ‘Onofrio s manager Sam Maydew berättade för La’ Charles att innan han flyttar till västkusten, måste han se till att han kommer att vara ekonomiskt stabil där och ha bostad kantad, så han kan fokusera på sin skådespel.

Stabila och prisvärda bostäder är också en utmaning i Santa Fe, som fortsätter att ha en av de högsta beläggningsgraden för hyresbostäder i nationen en faktor som ofta tvingar begåvade ungdomar att hitta möjligheter på andra håll.

Ändå är en växande filmindustri här, Stagecoachs och andra filmfokuserade organisationers ansträngningar och sällsynta borstar med en stjärna som D ‘Onofrio lovande tecken för de som hoppas kunna starta en filmkarriär närmare hemmet.

D ‘Onofrio berättade för sina elever att behandla alla sina ord som guld.

Bland hans elever var två 8-åringar som utförde en monolog från Pixar-produktionen Inside Out. De var nervösa först men avslappnade efter att Shayne Hartigan, en casting director, berättade för dem att utföra det samtidigt, och att interagera med publiken på samma sätt som de skulle interagera med stoppade djur.

Eleverna hade övat monologerna innan D ‘Onofrio anlände, många tunga på böjningar för att betona dramatiska känslor.

Men D ‘Onofrio guidade dem genom en serie metoder som handlade om verkliga känslor. Hans råd: Sammankoppla känslor från verkliga upplevelser.

Han berättade för en ung kvinna att tänka på en gång en pojke hade behandlat henne dåligt och att göra ett ljud som representerade hur det fick henne att känna. Hon släppte ut en guttural skrik.

Då berättade hon att hon skrek i huvudet medan hon läste hennes monolog.

‘Skrika högt!’ D ‘Onofrio befallde.’ Och tala! ‘

Hon riva upp, vilket ger en kraftfull prestanda.

‘Det finns ingen väg runt det,’ sa Onofrio. ‘Det finns ingen faking det. Om du vill vara en film skådespelare måste du komma med varorna. Och varorna är din verkliga känsla som kommer från ditt liv. ‘

När det gäller Welty, som sa att han studerar som agerande vid Central New Mexico Community College i Albuquerque, drog Onofrio honom åt sidan och berättade för honom att tänka på någonting hemligt. (Det avslöjar hemligheten, D, sade Onofrio, skulle fördärva kraften i skådespelarens känslor.)

I mitten av sin monolog bröt Welty i tårar och störde nästan okontrollerbart.

‘Det är filmens skådespelare, Sterling, som filmens skådespelare’ D ‘Onofrio sa, när tonåren fortsatte gråta framför klassen.’ Kameran ser allt som kameran ser allt. Och om du försöker förfalska det, kommer människor somna. Visste alla bara vad jag såg? Det är den verkliga affären, kille. ‘
viktnedgång D 'Onofrio försöker en ny roll