viktminskning piller Dansa med stjärnorna

gå ner i vikt fort Dansa med stjärnorna

I denna publicitetsbild som släpptes av ABC dansar sångaren Aaron Carter tillsammans med sin partner Karina Smirnoff, under premiären av kändisdans tävlingsserien ‘Dancing With The Stars’, måndagen den 21 september 2009 i Los Angeles. (AP Foto / ABC, Adam Larkey) ORG XMIT: NYET574

Om du ‘är en fan av’ Dancing With the Stars ‘, har du säkert sett några av tävlandena smala ner och tona upp. Dans gör det, antar jag, men är det bara dansen? Frågor som frågar vill veta om det finns mer till det. Livsstil gripit upp med några kändisar för att lära sig sina hemligheter.

Inte alla kändisar på ABCs ‘Dancing With the Stars’ kommer att utföra en perfekt tango, men tävlande garanteras ett stort hopp för att få en perfekt kropp. För både stjärnorna och de professionella dansarna på showen är ‘viktminskning lätt och snabb ‘dansproffs Karina Smirnoff berättar om Livsstil.’ Dansen är kosten, men alla är olika. Så om kändisar verkligen vill få ut det mesta av upplevelsen, implementerar de en hälsosam kost full av protein. ‘

KARINA PAKAR HÄR DÄTT MED FRUKTER OCH VEGGIER

Professionell dansare Karina Smirnoff, 31, är en svelte 110 pund, men även hon måste tweak hennes kost för att komma in i bästa TV-form. Den 5 fot 5 dansaren berättar Livsstil, hon har vanligtvis äggvita med spenat och tomat till frukost, frukt till lunch och sallad och fisk till middag. Men hennes bästa dietråd? ‘Lyssna på din kropp,’ säger hon. ‘Det finns mat som ditt system kommer att smälta lätt och andra det kommer att kämpa med. Naturligtvis är frukter och grönsaker alltid bra.’

KELLY SLUTAR DROPS PUNKTERNA

Fläktens favorit Kelly Osbourne, 24, säger att efter många år har hon dansat det enda hälsosamma sättet hon har kunnat gå ner i vikt. ‘Jag gör fem timmars repetitioner om dagen ibland även sex,’ berättade hon Life Style at den 7: e årliga Teen Vogue Young Hollywood Party den 26 september. Den 5 foten 3-stjärnan förlorade 14 pund under de sex första veckorna av repetitionerna, sedan dess har hon tappat ännu mer inches. ‘Min kropp förändras helt, jag blir riktigt liten på platser där jag aldrig varit så liten före!’ Kelly säger. ‘Kelly har skurit ut sena kvällsmatching’, berättar en insider Life Style. Hon dricker också sex glas vatten om dagen.

Mya, 30, har slimmat ner och tonat upp! ‘Jag förlorade 11 pund på fyra veckor’, den 5 foten 5 tävlingen berättade Life Style vid en Humane Society händelse i LA den 22 september. Och sångaren fortsätter att hålla av sig vikten med tillfälliga två gånger dagligen körningar som påskyndar metabolismen. ‘Min kropp har blivit mer tonad’, berättade hon för Livsstil i början av repetitionen. ‘Jag’ ser mycket mer definition, särskilt i mina armar. ‘

‘Jag har förlorat 11 pund, och jag har märkt min kropp toning i konstiga områden’, säger Debi Mazar, 45, Life Style. Tack vare fem dagar i veckan repetitioner och trots en trasig nackmuskel noterar hon till och med: ‘Min bhut är borta!’ Den 5 fot 5 skådespelerskan och matlagningsutställaren håller sin energi upp med hemlagade lunchpaket med pasta, frukt och till och med choklad plus ‘massor av vatten’. Att hålla sig hydratiserad hjälper till att förhindra trötthet så att du kan komma igenom ditt träningspass.

1 Visa / Dölj Arkiv Kommentarer

Följande kommentarer arkiveras från den ursprungliga publikationen av detta inlägg

2010 DWTS-casten: Pamela Anderson Chad Ochocinco Aiden Turner Kate Gosselin Shannen Doherty Buzz Aldrin Evan Lysacek Erin Andrews Nicole Scherzinger Niecy Nash Jake Pavelka Pamela Anderson och Kate gosselin? Detta kommer bli en intressant säsong!
viktminskning piller Dansa med stjärnorna