viktminskning lchf Dancing Trucker rullande in Windsor för att få folk att flytta

gå ner 7 kg Dancing Trucker rullande in Windsor för att få folk att flytta

Men mannen med förkärlek för jeankläder och inga skjortor håller bara ett ratt. Den 45-åriga Cincinnati-baserade lastbilen gillar också att boogie.

Därför hans smeknamn: Dancing Trucker.

Inget större sätt att träna för mig än att dansa, sa Drury via telefon, före ett stopp i Windsor. inte arbete. Det är inte löpbandet. Det är kul och du lyssnar på bra musik. en del av sin Dancing Trucker Tour, och hans uppdrag att hjälpa truckers och andra att få passform, planerar Drury att göra sitt första besök i Kanada. Hans kanadensiska Twitter-fans bad honom att. Zumba inspirerad session möjligen markerar den första dansklassen vid en bensinstation.

Villig att delta är välkommen, ung eller gammal, oavsett vad du formar, sa Drury. fortfarande en stor kille. Vi spelar lite musik som folk känner till och vi bränner några kalorier. säger att han lär ut Big John Trucking Advanced Fitness. Trots etiketten anser Drury att hans saker är enklare att följa än de flesta träningsrutiner, eftersom han vill uppmuntra alla former och storlekar till tåget.

Varför? Han känner till farorna med att stanna kvar.

Tack vare en oändlig motorväg av bufféer och timmar i slutet av sittandet, Drury en gång toppade 410 pund. Fast vid en lastbilstopp i 2011 efter att en kusin dog av cancer och en vän från komplikationer på grund av fetma insåg han att livet är kort.

så stor, jag kände mig bara bra, sa han. hade ingen energi. Jag hade ingen ambition. Men jag fick reda på att viktminskning är bemyndigande. Det påverkar hela ditt liv. packade hälsosamma luncher. Han gick. Och en Cincinnati-radiostation, som innehöll en största Loser-tävling, hjälpte till att ge extra inspiration.

Han kasta 100 pund. Och även om han erkänner att han har krypt tillbaka till 350, ställer han fortfarande sin dörrstorlek i handling, aerobics stil.

Drury som är gift med två söner spelade sport: fotboll, baseball, basket, tennis och golf. Men hans riktiga passion var alltid dans.

i mitten gjorde jag en liten breakdancing, ner på kartongen, gjorde helikoptrar och allt det där, sa Drury. En ung vuxen dansade jag varje helg, religiöst. hans rörelser är en tad tamer. Övertygande truckers att gå med är en prestation på egen hand, trots att han fortsätter att försöka. Några studier listar trots allt ohälsosam livsstil på lastbilen bland de farligare jobb på kontinenten.

Så Drury är fortsatt optimistisk, oavsett om det ligger bakom ett hjul eller framför en dansklass, och i processen har det dragits till täckning från bland andra CNN.

många människor, inte bara lastbilschaufförer, har gett upp sig, sa han. givit upp hoppet. De tror inte att de kan gå ner i vikt.

förmodligen är 70 procent av att gå ner i vikt i ditt sinne. Vi vet alla hur man går ner i vikt: vi äter mindre, vi lever mer.
viktminskning lchf Dancing Trucker rullande in Windsor för att få folk att flytta