recept gå ner i vikt Dagdiet gör dig smal som en kyckling

recept för en vecka Dagdiet gör dig smal som en kyckling

Kontakta oss, Kära dagbok Jag är så psyched över Pollo Tropicals nya 3-veckors diet ’21 dagar till en ny dig!’ de säger, och jag kan knappt vänta. Man kan bara bli kallad ‘Old Flabby’ av medarbetare så länge. Jag har redan haft dag 1 lunch och middag och hittills så bra! Den lilla kyckling TropiChop med vita ris och svarta bönor var välsmakande, även om jag inte var galen om grönt te. Vem dricker grönt te med ris och bönor? Flaskan med vatten vid middagen var en förbättring, resten av måltiden var 1/4 vit kyckling utan hud, med mer vitt ris, majs och en liten plastbehållare med guava bbq sås. ‘Håll rullen!’ det står på menyn, vilket hjälper mig att vara stark. Kan inte vänta på morgondagens måltid!

2 januari 2011

Kära dagbok Min mage ryckte lite igår kväll, men mina andar tog upp igen med en dag 2 lunch med benfritt kycklingbröst, med svartbönor, gult ris och flaskvatten. I kväll får jag en 1/4 kyckling av mörkt kött med salsa, tomater och caesarsallad. Naturligtvis har jag inte märkt någon viktminskning än, men jag börjar redan känna mig som en ny jag i mitt huvud !

6 januari 2011

Kära dagbokSorry Jag har inte skrivit några dagar, men jag har känt mig av olika slags. Jag tror inte att det har att göra med kosten, menar jag att det inte fanns något fel med kyckling tropi chop, kyckling quesadilla, karibisk kyckling soppa, halv kyckling quesadilla sallad, full kyckling Caesar sallad, klassisk kyckling smörgås, 1/4 kyckling utan hud och benfri kycklingbröst jag har ätit.

15 januari 2011

Kära dagbok Jag börjar tänka på att skriva till dig, en dum dagbok som bara är en massa papper, är ett grymt slöseri med tid! Jag börjar med att tro att allt är ett förödande slöseri med tiden! Det är verkligen allt jag vill göra är att stå ensam för att vandra runt i mitt rum, titta runt, vandra lite mer. Har jag fastnat på min kycklingdjurs? Jag känner mig skinnigare? Nej, jag känner mig friskare? Nej, men jag är säker på att jag är knullad av kyckling och i en otäck stämning nästan hela tiden. Människor på jobbet hatar mig mer än någonsin. Det tog fram till dag 12 för att få en ny vridning på den beastly fågeln, en kyckling fajita med svarta bönor, ris och en Diet Pepsi. Jag har inte bara kommit för att hata kyckling, men också svarta bönor och ris av alla nyanser.

Och dagbok, var vänlig och kom påminna om ursäkt till kvinnan bakom disken på Pollo Tropical. När hon påpekade att dagens dietmeny instruerade mig att hålla hälften av min sallad för morgondagens lunch, borde jag aldrig ha ringt henne en tik. Det är verkligen inte hennes fel.

18 januari 2011

Om du gillar den här berättelsen, överväg att anmäla dig till våra nyhetsbrev.

VISA MIG HUR

Kära dagbok Jag måste ha min första eftermiddag i vad som känns som en jävla zillion år idag (‘Ja! Du kan skämma bort dig själv!’ Sade den klucka eländiga dag 18-menyn). Det var sant att det var en blygsam servering av flan som jag nådde i en smula, men sockerhösten kände mig bra. Kanske för bra. Jag borde inte ha käftat på kundens hals som satt vid sidan av mig. Det var fel. Med det utseende jag fick och deras snabba rusning till utgången får jag känslan av att jag inte har förlorat den typ av vikt jag hoppades på att förlora.
recept gå ner i vikt Dagdiet gör dig smal som en kyckling