ofrivillig viktminskning Dancing for hospice

2 veckors diet Dancing for hospice

MARQUETTE Den fjärde årliga med vår Stars Marquette County Style fundraiser för hospice höjde mer än $ 105.000, vilket markerar det mest framgångsrika året i händelse av kort men populärt liv.

Tävlingen, som modelleras efter ABC med stjärnorna, gynnar Upper Peninsula Hospice Foundation, med 100 procent av intäkterna donerade går tillbaka till hospice patienter och deras familjer.

Dan och Kelly Mead var Mirrorball Trophy-vinnarna, dansade en rumba till Adele Like You. Travis och Melodie Alexander var Fan Favorites, paret som höjde mest pengar.

Och i år fanns en gruppdans, med alla par som gör en rutin tillsammans till Michael Jackson Från alla de tävlande paren, Bill och Meghan Digneit röstade vinnarna av domaren.

Lindsay Hemmila, samhällstjänster och händelsekoordinator för Upper Peninsula Home Health och Hospice, sa biljettförsäljningen in över 30 000 dollar, medan alla åtta par ökade nästan $ 10 000 vardera. Biljetter, som sålde i mars, sålde på mindre än fyra timmar.

år berättar vi oss själva, vi är inte säkra på om någon någonsin kan stiga i år, och det verkar som varje år händer det. Hemmila sa. blir bara större och bättre, och vi är skyldiga så mycket för dessa människor och allt de gör för hospice. Detta kommer att påverka så många familjer, det är otroligt. inkluderade lokala företagsägare, vårdpersonal, folk i ekonomi, en advokat och Marine Corps veteran, och mer.

Konkurrent Stefanie Seratti, en canceröverlevare och en NMU-student inom kirurgisk teknik, sa att hon alltid älskade att dansa och hon tror på orsaken. Men att lära sig dansen under sex veckor var mer utmanande än hon väntade både för henne och hennes pojkvän på åtta år, Joe Havican.

största sak som jag alltid (hör) är hur i helvete fick du Joe att göra det här? Seratti sa sa alltid eftersom Joe var mycket involverad i en hel del av samhället (coaching) tennis, basket,
ofrivillig viktminskning Dancing for hospice
rotary, jag har alltid varit där för att stödja honom, och jag sa till honom att det här är något jag verkligen vill göra. Jag tror att han verkligen gick ut ur sin komfortzon eftersom jag menar att jag gillar att dansa, och det är svårt för mig, och jag kan föreställa mig sin tankeprocess. en kommersiell långivare på mBank, sade medan han inte är dansare, hade alla par mycket roligt under processen.

varit bra. Alla har retat mig, men det har varit bra. Det är en bra sak, alla inser det, och de kan tro att vi här gör det, sade Havican.

Katie Boyle, Havican och Seratti pro, som coachade dem genom processen, sa att få på scenen och att utföra är en stor utmaning för människor med liten eller ingen dansupplevelse, men det är en självförtroendeförstärkare. Människor har sagt att det hjälpte deras äktenskap, hjälpte dem att gå ner i vikt eller få muskler och få ny respekt för sig själva, sade Boyle.

kan bredda sina horisonter och ändå fortsätta flytta, sa hon.

Seratti sa att hon arbetade som en personlig vårdgivare för en kvinna under hennes sista år, så hon förstår hur viktigt hospice-stöd är för en hel familj i tider med sjukdom och död.

viktigt att de har ett stödsystem, och det är skrämmande, och där många okända, sade Seratti. Tänk när hospice kan komma in och vara där för dig oavsett vad, och gå igenom det med dig, det enorma. och Havican uttryckte tacksamhet för all stöd och generositet.

stöd från alla våra vänner och familj och från samhället har varit otroligt, sa Seratti. bara verkligen humbling för att se hur ge alla är och hur många människor som rota för dig. Wardell kan nås på 906 228 2500, ext. 248.
ofrivillig viktminskning Dancing for hospice