ofrivillig viktminskning dagens super frukt

mat för att gå ner i vikt dagens super frukt

Nu mer än någonsin är amerikanerna medvetna om hälsa och näring och ser till deras dieter som ett sätt att få näringsämnen naturligt. Enligt trendprognoser är antioxidanter fortfarande en viktig indikator på hälsofrämjande livsmedel, med nio av tio vuxna medvetna om antioxidanter och en tredjedel gör en stark insats för att konsumera mer, enligt studien ‘Mintel 2009, Multi Sponsor Surveys, 2010.’

Tartkörsbär är kända för sin kraftverk av antioxidanter som en av dagens hetaste superfrukter. Idag finns det mer än 50 vetenskapliga studier specifikt på tärkörsbär och med hjälp av ledande hälsoexpert Dr Wendy Bazilian, DrPH, RD , körsbärsindustrin lanserade nyligen ‘The Red Report’, ett nytt vetenskapligt utseende på tartkörsbärets kraft.

‘Kraften i denna Superfrukt är otänkbar’, säger Dr. Bazilian förklarar att det som verkligen är fantastiskt är hur långt tartkörsbär har kommit de senaste åren. ‘Till exempel har frukten länge varit anekdotiskt förknippad med smärtlindringsfördelar. I dag finns det en stark och betydande kropp bevis som stöder det.’

Utöver deras hälsofördelar bildar tartkörsbär viktiga näringstrender. ‘En växande undersökning tyder på att de kraftfulla antioxidanterna i tärkörsbär är kopplade till ett brett spektrum av fördelar mot inflammation, hjärthälsa, smärtlindring, träningsåterhämtning och mer. Några av de senaste rapporterna kallar tårtkörsbär som’ Super frukt att titta på, säger Dr. Bazilian.

Goda skäl att äta rött

Finns varje dag på året i torkade,
ofrivillig viktminskning dagens super frukt
frysta och saftformer, kan tårkörsbär vara ett kraftfullt sätt att öka fruktintaget och möta dagens kostråd från två dagliga fruktporslinor. Experter föreslår att konsumerar 1-2 portioner körsbär dagligen kan hjälpa till att ge några av de hälsofördelar som identifieras i forskningen.

Prova det här smakrika receptet på Honey Tart Cherry Glazed Salmon med Rustik Tart Cherry Salsa till middag i veckan.

Serverar: 4

1 kopp hackad tårkörsbär (tinas från frusen)

1 liten rödlök, tärning (ca 1/2 kopp)

1 jalapeo, hackad

1 matsked honung

1 vitlöksklyfta, malet

1 tesked riven ingefära

Salt och peppar, smaka i medium skål, rör ihop ingredienser för salsa tills det är väl kombinerat. Omslag; kyla tills det är klart att servera.

Förvärm ugnen till 350 grader. Line bakplåt med nonstick aluminiumfolie eller pergament (folie föredragen). Skölj laxfiléer i kallt vatten; klappa torrt med pappershandduk. Ordna på bakplåt.

I liten skål, vispa ihop körsbärsjuice och honung. Sprid hälften av blandningen över laxfiléer och reservera andra hälften.

Skjut bakplåten i ugnen; baka i 15 till 17 minuter, tills bara kokt igenom. Drizzle andra halvan av tårta körsbär honungsblandning över filéer; baka i ytterligare 2 till 3 minuter, tills det är något gyllene vid kanterna.
ofrivillig viktminskning dagens super frukt