ner i vikt Cruise Top Draw In

gå ner i vikt på en dag Cruise Top Draw In

Bakom Cruise, som också spelade in i Färgen av pengar, var Eddie Murphy, Paul Hogan, Rodney Dangerfield, Bette Midler, Sylvester Stallone, Clint Eastwood, Whoopi Goldberg, Kathleen Turner och Paul Newman.

För Hogan, Dangerfield,
ner i vikt Cruise Top Draw In
Midler, Goldberg och Turner var det deras första topp 10 utseende.

Be om att kommentera de rapporter som Liberace hade AIDS, sa hans Las Vegas läkare Elias Ghanem: Liberace har alltid lett ett privatliv och jag hoppas att hela världen kommer att minnas honom som Mr. Showmanship.

På Liberaces vattenmelon diet, sade Ghanem: Han gick på den kosten ett år eller två sedan. Han gick ner i vikt, men han tog tillbaka tyngden efter att jag tog honom av det. Vattenmelong dieten spelade ingen roll när han var sjuk nu.

NELSON LÄMPLIGT FÖR STÖD

Musikalska superstjärnor samlades i Nashville på tisdagskväll för att hedra Willie Nelson, som lärde sig strängarna att arbeta jorden i hans infödda Texas och har organiserat Farm Aid-fördelar och konserter för att hjälpa den amerikanska bonden de senaste två åren.

Nelson, en född i Fort Worth uppvuxen av sina morföräldrar på en gård nära Abbott, Texas, är den andra mottagaren av Roy Acuff Community Service Award. Country pop superstar Kenny Rogers var först.

MER POLITISK FODDER

Som en politiker försökte Gov. Roy Romer att göra en förlorad satsning till en seger för Colorado.

Romer på måndag skickade av nötköttet han satsade med guvernören i New Jersey under senaste månaderna Super Bowl. Det är dock inte en lugn resa. De 1.200 pundna nötkött är levande en 20 månad svart Aberdeen Angus Steer.

Styraren rider i en trailer märkt med Denver Bronco lagfärger och ett tecken som förklarar det Pride of Colorado.

AD BANS LASHED

TV-nyhetsflickan Linda Ellerbee sa att nätverk inte kommer att sända antikonceptiva reklamfilmer tills män har barn, en kvinna driver ett nätverk eller nätverkspresidenten får AIDS.

Hon klagade också på programmering som presenterar sexualitet, men dodges preventivmedel: De lär dig bara hur man gör barn,
ner i vikt Cruise Top Draw In
inte när eller varför eller hur inte.