middag under 500 kcal Damien Mama tappa vikt och UCLA

dietmat recept Damien Mama tappa vikt och UCLA

BELLFLOWER, Calif. Några lyckliga college fotbolls program i Amerika kommer att få ett engagemang från Hulking St. John Bosco (Bellflower, Kalifornien) lineman. Samma lyckliga högskola kommer att bli mindre mamma än det är nu.

Och den lyckliga högskolan vann inte UCLA.

Den 6 fot 5, 353 pundskyddet är nationens nr 1-spelare enligt 247Sports Composite Rankings, och tidigare i veckan inskränktes hans lista ner till tre röstare: USC, Alabama och BYU. Dessa skolor kommer att få en spelare med en vinnande stamtavla och en spelare som arbetar hårt för att gå ner i vikt innan de går vidare till nästa nivå.

‘Du vill alltid bli bättre. För mig är det viktigast att gå ner i vikt och bli starkare’, sa Mama på måndagen då hans team firade sin MaxPreps Tour of Champions-trofé i en kampusceremoni. ‘Jag känner som jag kan

bli snabbare. ‘

Han har gjort förändringar i sin näringsmässiga rutin i ett försök att kasta en del av den vikten. Det går bra, förutom de massor av bra mat han fick under sitt officiella besök i närliggande USC.

‘Jag har fått på en måltidsplan, skär ner vad jag äter. Jag äter mycket protein och håller sig borta från kolhydrater, säger Mama, en MaxPreps All American.

Många känner att den stora mannen kommer att bo nära hemmet, eftersom 247 Crystal Ball har USC som ett 100 procent lås. Huvudtränaren Steve Sarkisian var på campus i veckan och försökte be om att Mama skulle ta del i trojanernas ansträngningar att komma tillbaka till nationell framträdande. Hans beslut kommer att presenteras på National Signing Day med ett morgonutseende på tv.

Processen för den okomplicerade ungen har varit en blandad väska. Han får gott om stöd från sin Bosco-fotbollsfamilj och sin familj hemma, men den ihållande uppmärksamheten kan bli tröttsam. Mamma sa att det finns mycket att njuta av och det blir lättnad när det är överallt.

‘Halva och halva. Jag vet att jag aldrig kommer att få det igen, så jag vill njuta av det medan det varar. Men en annan del är att jag vill ta det över,
middag under 500 kcal Damien Mama tappa vikt och UCLA
säger Mama, vars lag slutade 16 0 och nr 1 i MaxPreps Computer Rankings.

Hans högsta prioritet är akademiker, sade Mama. Han är intresserad av att studera kinesiologi eller kanske företag, och behandla det valet som hans fotboll en: Inte rusar. Hans andra prioritet är nätverk som skolor kan ge honom när han är färdig att spela högskolefotboll.

Hans otvetydliga storlek har tagit honom uppmärksamhet. Men Mama sa att han inte var säker på sina collegechanser förrän efter sitt senare år. Han hade deltagit i Moreno Valley (Calif.) Och JW North (Riverside, Kalifornien) på Bosco på grund av överföringsregler. Hans yngre prestation katapulerade honom i den nationella spotlighten.

‘Jag spelade inte för stipendier. Jag spelade bara för kärlek i spelet. Att plocka upp ett erbjudande fick mig att inse att jag verkligen kunde spela det här spelet ‘, sa han.

Nu kommer hans ögonblick i rampljuset. Medan konsensus på Internet är att USC kommer att vara hans val, visar hans ord när han talar om sitt engagemang att han fortfarande överväger Alabama och BYU. Ingen nära honom kommer att ge tryck på något sätt.

‘Min familj, de skämtar runt och säger’ Stanna hemma, gå till SC. ‘Eller när Alabama var på en stor lopp sa de’ Gå till lag nr 1. ‘De vet att jag kommer att fatta det rätta beslutet,’ sa Mama . ‘Mina föräldrar vill att jag ska fatta mitt eget beslut och göra läxorna på skolan. Det är inte riktigt tryck från dem, bara massor av stöd.’

Håll ett öga på den stora killarens meddelande på Signeringsdagen, och ta en mental bild. Mamas kropp kan se väldigt annorlunda ut när han är i USC-uniform. Eller Alabama-uniform. Eller BYU-uniform.

247 Crystal Ball Breakdown

USC: 100%

Relaterade artiklarSt. John Bosco Braves Uppkallad till den 9: e årliga MaxPreps fotbollsturneringen av Champions Presenterad av Army National GuardMaxPreps 2013 National Football Coach of the Year: Jason Negro av St. John BoscoCIF Open Division Championship: St John Bosco Dethrones De La SalleImages från CIF Open Division titelspel De La SalleSt. John BoscoMaxPreps 2013 CIF State Bowl Förhandsvisning: Open Division, De La Salle vs St John BoscoNo. 3 St. John Bosco ger upp 773 meter, vinner med 21 över Centennial
middag under 500 kcal Damien Mama tappa vikt och UCLA