matschema för viktnedgång Cumbrian kollegor att bli viktiga i pengar till minne av Jack

rasa i vikt Cumbrian kollegor att bli viktiga i pengar till minne av Jack

En grupp arbetskollegor vänder pund i vikt till pund av pengar för att hjälpa sjuka barn i Cumbria.

Personal från Pro Tect UK, tillsammans med sina vänner och familjemedlemmar, har anmält sig för den sponsrade viktminskningen till minne av 10-årige Jack Parker, som dog för några veckor sedan.

Hans kamp har inspirerat fundraisersna att anmäla sig till tyngdförlusten och lovar att kasta 10 procent av sin kroppsvikt för att hjälpa Jigsaw Children’s Hospice och Cumberland Infirmary Children’s ward.

Gruppen startar sin fundraiser i morgon, lovar att dike de ohälsosamma mellanmålen och stötta sina träningsregimer under de närmaste veckorna.

John Lee Jeffrey, VD för Pro Text UK, förklarade var idén kom ifrån och varför de valde orsakerna.

‘Jacks mamma är en familjvän och Jack växte upp med mina barn. Jag är medveten om hur mycket Jigsaw hade hjälpt Jack, särskilt de senaste veckorna, ‘sa han.

‘Jag tänkte bara att det skulle vara trevligt att göra något för att skaffa pengar till välgörenheten och ge något tillbaka till dem i erkännande av det arbete som välgörenheten gör för lokalområdet.’

Han sa därifrån började han tänka på idéer för en utmaning som var lite annorlunda men alla kunde delta. ‘Jag lovar mig själv att gå i gymmet, gå ner i vikt och bli lite friskare igen, så jag tänkte på det här . Jag frågade kontorspersonalen vad de tänkte på idén och om de skulle vara intresserade.

‘Med tanke på att det är januari och de flesta människor vill gå ner i vikt för att försöka göra sig redo för sin sommarlov var feedbacken positiv, med en hel del av vårt ledande personal som stöttar utmaningen.

‘Då jag gick hem och berättade för min fru sa hon att hon också skulle vilja delta, och det gjorde min yngsta dotter. Därifrån har andra bestämt sig för att delta, så jag tycker att det har visat sig vara ganska bra idé ‘, tillade han.

De upptagna pengarna delas mellan de två orsakerna.

John tillade: ‘Jag’ ser fram emot att få mig att passa och äta friskare igen. Under åren har jag blivit lättare och som ett resultat har jag slutat lägga på. Det är dags att komma i rätt sinnesstämning och göra något åt ​​det och samtidigt tjäna lite pengar för välgörenhet.

‘Den svåraste delen kommer att övervinna min egen viljestyrka. Du måste övertyga dig själv om att gå upp för att komma till gymmet för att inte hämta chokladbaren i butiken, för att inte få en pizza i slutet av natten. ‘
matschema för viktnedgång Cumbrian kollegor att bli viktiga i pengar till minne av Jack