kolhydratfri kost Cuyahoga Falls gym erbjuder program för boomers

hur ska man träna för att gå ner i vikt Cuyahoga Falls gym erbjuder program för boomers

Forever Young är ett unikt hybridprogram för de som är 50 år och äldre, som fokuserar på hjärt, styrka, flexibilitet, balans, kognition och näring, enligt Karyn Petty, chef för anläggningen. Programmet, som hon ringer behandlar de fysiska utmaningarna av baby boomers i deras strävan att behålla en aktiv och hälsosam livsstil som de åldras. Programmet är inrymt i den tidigare Cuyahoga Falls kommunala domstolsbyggnaden, belägen vid 2310 Second St.The Cuyahoga Falls Center för Functional Fitness erbjuder ett träningsprogram speciellt utformat för vuxna ålder 50 år och äldre. Visad till vänster är några av de maskiner som används i programmet, Forever Young, utformade för att stärka musklerna som används i vardagliga aktiviteter. Fotografier med Cuyahoga Falls Center för Functional Fitnessof de största fördelarna deltagarna uppskattar tränar i en personlig, intim, nonintimidating fitness inställning med extra komfort att utöva bland sin egen grupp, sade Petty.Petty, som sa att hon har 40 års erfarenhet av att lära sig gymklasser, lagt till att programmet fokuserar på funktionell träning som tar övningar som bidrar till att stärka musklerna som används i regelbundna aktiviteter som utförs i det dagliga livet. Petty sa att programmet skiljer sig från serieklasserna i åldrarna 60 år och äldre, eftersom det innehåller utrustning som Kinesis och Pilates Reformer. Enligt Petty, kan Kinesis, en funktionell träningsvägg som använder kablar med olika höjder, träna för styrka, balans, samordning och integrerad rörelse på en gång. Pilates Reformer förbättrar hållning och balanserar samtidigt som det stärker och förbättrar flexibiliteten med hjälp av kärnan och de centrala musklerna, sade hon. Förbättra Young erbjuder också ett separat rum där hjärnkonditionstreningar som använder saker som en Wii och pappersorienterade utmaningar hjälper till att hålla sinnet skarpt, enligt Petty.Petty.Petty sa deltagarna börjar programmet med baseline testning och informationsinsamling för att bestämma vad de gör i livet och deras jobb att införliva maskiner som simulerar dessa åtgärder. Medlemmarna kan också testas med jämna mellanrum för att bestämma deras framsteg. All utrustning kan anpassas för att tillgodose alla förmågor och konditionsnivå, och certifierade instruktörer är tillgängliga för att erbjuda hjälp, sa Petty. Petty sa att anläggningen planerar att introducera andra program , till exempel en klass för gymnasieelever som vill gå ner i vikt, golfkliniker och klasser om näring.
kolhydratfri kost Cuyahoga Falls gym erbjuder program för boomers