kalorier för att gå ner i vikt Daily Press

gå ner 5 kg på 1 vecka Daily Press

Hennes näsa klämde fast med en blå klädnyp, Julie Wagner lindade sina läppar runt ett plaströr och försökte andas normalt. Sekunden kryssas av, långsamt. Med några andetag stängde Wagner ögonen för att hjälpa henne att slappna av.

Tio minuter senare var röret ute och Wagner fick sin belöning: En detaljerad utskrift på hennes kropps metabolism (något snabbare än normalt), hur många kalorier hon brinner varje dag (2.670) och exakt hur många kalorier hon behöver äta i en dag att gå ner i vikt (mellan 1 362 och 1 944).

‘Jag har försökt och misslyckats och försökte igen och misslyckades igen,’ sa Yorktown-moderen till två. ‘All information som kan hjälpa mig, jag tar. Jag vill lära mig hur man gör det på rätt sätt.’

Wagner, 33, har vänt sig till ett av de nyaste verktygen i samhällets viktminskningscentra, maskiner som kallas ‘indirekta kalorimetrar’ som mäter vilande ämnesomsättning eller hur mycket folk brinner kalorier. Hittills hittades maskinerna huvudsakligen i sjukhusintensiva enheter.

Andningstestet mäter syreförbrukningen per minut, eller hur mycket syre människor absorberar från luften som de andas för att hålla sina kroppar igång. Varje person behöver en annan mängd och använder sig av att syre tar ett visst antal kalorier.

Maskinen kombinerar den data med information om patientens kön, ålder, höjd, vikt och aktivitetsnivå för att beräkna dagliga kalorirekommendationer.

I intensivvårdsenheterna berättar resultaten till läkare hur mycket de ska mata patienter. I ambulansinställningar som viktminskningskliniker och hälsoklubbar kan kalorimetrar hjälpa dietister och personliga tränare att göra detaljerade måltids- och träningsplaner.

‘Det finns ingen anledning att komma över ekvationen som du måste använda upp till mer kalorier än du tar in’, säger Dr. Thomas Clark, medicinsk chef för Weight Loss Surgery Center i Hampton Roads. Newport News Clinic erbjuder allt från näringsriktlinjer till gastrisk bypassoperation.

‘Detta ger människor en mycket bra, ganska specifik plats att börja jobba från,’ sa Clark. ‘Det är inte bara ett medel baserat på saker som din vikt, höjd och ålder.’

Vissa tyngdförlustexperter säger att andra uppgifter från kroppsfettanalyser till frågeställningar om matvanor är tillräckligt för att sätta folk på rätt spår. Och kalorier uppskattningar är inte perfekta. Faktorer som koffein eller nikotinanvändning och andningshastighet under testet kan skeva siffror, men oftast bara lite, sade Clark.

Viktminskningscentralen började erbjuda tjänsten förra hösten, laddning $ 40 ett test med extra avgifter för att se en dietist. Åtminstone ett annat lokalt centrum,
kalorier för att gå ner i vikt Daily Press
Peninsula Medical Weight Loss Clinic, ser på tekniken.

Bally Total Fitness i Newport News introducerade en liknande, handhållen maskin förra året som har varit ‘bortom populär’, säger Lee Winkleman, klubbens generalchef. Testet är gratis för medlemmar och öppet för nonmembers för $ 49.

Att veta en persons ämnesomsättning hjälper tränare, säger Winkleman. Människor med långsammare priser kan till exempel påskynda dem genom att träna tre eller fyra träningspassar per vecka, som börjar med aerobics med låg effekt, promenader eller simning.

‘Detta tar bort gissningen’, sa Winkleman. ‘Det är specifik, kortfattad information.’

Många som tror att de har en långsam ämnesomsättning och skylder att för deras oförmåga att gå ner i vikt blir de överraskade av resultaten. De är också förvånad över att lära sig att äta för lite kan driva sina metabolism ännu lägre, säger Tracy Conder, en dietist som arbetar med Julie Wagner.

‘De flesta människor som diet, särskilt kvinnor, gör misstaget att gå för lågt med sina kalorier,’ sa Conder. ‘De’ kommer bara att äta ca 1200 och gör det verkligen svårare att gå ner i vikt. Den goda nyheten är att du får äta. ‘

Wagner, till exempel, var inte överflödig med mycket baserat på hennes ämnesomsättning.

Hennes typiska dagliga kost var cirka 1 900 kalorier, nära hennes viktminskningszon. Med små förändringar lätta korv patties i stället för regelbunden, till exempel och regelbunden motion, bör hon sjunka ungefär två pund per vecka, sade Conder.

Wagner vill förlora minst 40 pund från hennes 5 fot 8 tum,
kalorier för att gå ner i vikt Daily Press
215 pund ram.

Hon vill också sätta ett hälsosamt exempel för sina två döttrar. Efter hennes ämnesomsättningstest kunde hon inte tro hur mycket Conder sa att hon skulle äta. Några dagar måste hon tvinga sig att ha ett litet mellanmål mellan måltiderna.