hur ska jag träna för att gå ner i vikt Cricket spelare och tjänstemän

tabletter för att gå ner i vikt Cricket spelare och tjänstemän

En aggressiv snabb bowler, som kan svänga bollen från högerhänder, trots att han slår hårt på banan, har Shardul Thakur etablerat sig som spetsen för Mumbaiens attack. Med den nya bollen bildar Thakur på batsman-metoden en snygg kontrapunkt mot Dhawal Kulkarni s mer metronomiska stil och de två kombinerade briljant för att vinna Mumbai sin 41: e Ranji Trophy titel i februari 2016. Thakur plockade upp åtta wickets i finalen mot Saurashtra och hans uppsägning av Cheteshwar Pujara på tredje dagen, bollen som uppfostrar sig från en längd för att träffa batans axel var kanske matchens boll.

Thakur haglar från Palghar, en stad 87 km norr om Mumbai, och tillbringade sina tidiga cricketing år som slängde sin kitbag på tidig morgon tåg in i staden. Mumbai vann Ranji Trophy i sin debut säsong 2012 13,
hur ska jag träna för att gå ner i vikt Cricket spelare och tjänstemän
men han spelade inte en viktig roll i triumfen och hämtade bara fyra wickets i fyra matcher med i genomsnitt 82.

Toldat för att gå ner i vikt av sina Mumbai-lagkamrater, kom Thakur tillbaka slankare och passande nästa säsong och tog upp 27 wickets vid 26.25. 2014 15 säsongen var ännu bättre, Thakur avslutande gemensamma toppen av Ranji Trophy bowling diagram med 48 wickets vid 20,81. Det fick honom ett samtal upp till Indien A-truppen för fyra dagars matcher mot Australien A och Sydafrika A. Senare det året spelade han för styrelsens president XI, han packade en fyra wicket drag mot de turna sydafrikanerna, hans wickets inklusive de av Faf du Plessis och Hashim Amla.

Kings XI Punjab undertecknade Thakur för INR 20 lakhs vid IPL Player-auktionen 2014, men han fick bara spela en match i sina första två säsonger för laget.
hur ska jag träna för att gå ner i vikt Cricket spelare och tjänstemän