hur man går ner i vikt snabbt Dagen innan jag gick med i Jenny Craig

bli smal fort Dagen innan jag gick med i Jenny Craig

I 2016 försökte jag en diet som heter The Whole 30 och jag förlorade lite vikt och drastiskt förändrade mina matvanor. Allt måste göras från grunden utan socker, inga kolhydrater och inget roligt. Det är inte hållbart. I slutet av 2017 gick jag på en drömmars strandferie på en all inclusive resort, så det fanns minimal dieting i förväg men jag blev äldre och ett pund var mycket svårare att förlora vid 34 än det var vid 21.

Hoppa fram till Nyttårsdag 2018,
hur man går ner i vikt snabbt Dagen innan jag gick med i Jenny Craig
jag fattade en resolution. Det var inte bara att gå ner i vikt. Denna resolution skulle vara en friskare person. Att gå ner i vikt var en viktig del, men för att förlora det och hålla bort det skulle jag behöva en förändring i livsstilen.

Jag spenderade timmar på att läsa upp dietplaner, tyngdförluststekniker,
hur man går ner i vikt snabbt Dagen innan jag gick med i Jenny Craig
fitnessspårare och såg upp de gamla skolmaskinerna där du sätter ihop ett bälte runt magen och lät det jiggla i en timme. Det var mer än överväldigande.

Idag fick jag ett telefonsamtal. Det var från Kirsten på Jenny Craig. Hon lyssnar på KFGO och hörde mig prata om min livsstilförändring och erbjöd mig att utbilda mig på vad Jenny Craig kunde erbjuda. Vi satte oss ner och hon imponerade mig omedelbart med hennes förtroende för programmet. Hon berättade för mig om Rapid Results en ny matbaserad diet som använder mer vetenskap än de flesta av oss kommer någonsin att studera i våra livstider.