hur går man snabbt ner i vikt Daglig Reflektor

gå ner i vikt snabbt piller Daglig Reflektor

Vad vill du efter dina nära och kära för sin framtid? Vare sig det är nästa vecka eller många år från nu, vad skulle du älska för att de ska ha och vara i sina liv?

Jag satsar på dina drömmar för att de inkluderar bra hälsa, kärleksfulla relationer eller mening och syfte genom karriär eller intressen. Kanske tänkte du på ekonomisk säkerhet eller andlig fulländning eller emotionell lycka. Vi vill att de ska göra val som leder till en ljus framtid. Det kan vara lätt att se konsekvenserna av de beslut de fattar idag.

Nu ta en stund att tänka på ditt eget framtida själv. I Kelly McGonigal bok, Willpower Instinct, hänvisar hon till Dig, som föreställer sig i nutiden, och You 2.0, ditt framtida själv. Bli inte förvånad om du inte får svar när du försöker ringa den här personen. Forskning avslöjar att i fallet efter fall tänker vi på vår framtida egen på liknande sätt som hur vi tänker på främlingar.

Man skulle tro att du vet mer om You 2.0 än vad du gör om någon slumpmässig person, men dessa studier visar att de delar av hjärnan som tänker på främlingar och vårt framtida själv är mer likartade än områden som brukade tänka på vår nuvarande. Det här är såklart att vi ofta fattar beslut som tackar oss nu, snarare än att välja alternativ så att det kan vara en friskare eller rikare You 2.0. McGonigal skriver, investerar i en främling framtid,
hur går man snabbt ner i vikt Daglig Reflektor
särskilt på bekostnad av din egen nuvarande komfort? människor har en tendens att trycka på saker, lämna de ordspråkiga diskarna i diskbänken, hoppas någon annan eller det framtida jaget kommer att ta hand om affärer. Vi tror att imorgon kommer att ha mer energi, mer tid och mer viljestyrka för att gå ner i vikt eller träna eller spara pengar. När vår nuvarande surfar på internet eller binge watch, satsar vi på att senare själv är bättre beredd att hantera arbetet.

Så hur arbetar vi kring denna härrörelse av mänsklig natur? Hur bygger vi en framtid med den här främlingen som kommer att bli oss? En studie hade ämnen använder ett datorprogram som tog personbilden och åldrade den till pensionsåldern. Experimentärerna skapade en avatar och fick personen att interagera med denna mycket äldre version av sig själva. De följde dessa ämnen och fann att de var mer benägna att investera i sina framtida egna bankkonton. Den här lilla studien visar kraften att bli mer konkret om vem vi ska bli.

Utan den teknologin vid våra fingertoppar, är det bästa vi kan göra att använda vår fantasi för att skapa det framtida jaget. Tänk dig själv som gammal, vad det än betyder för dig. Du kan se ut som din mormor eller underbara faster Sally. En strategi är att föreställa sig positivt är det framtiden som förlorade tyngden, hittade det stora förhållandet och åldrats vackert och graciöst. Fråga nu vad hon har för dig och lyssna noggrant. Vad gör du bra nu? Vad kommer du att ångra om du låter fortsätta? Det här är din egen visdom att prata, så att du inte ignorerar det här rådet!

Om du har problem med det här kan det hjälpa till att ta ett negativt tillvägagångssätt för att förstklara vad som är idealiskt. Jag vill inte vara en sjuk, ensam person som lever ut ur en kundvagn. Mitt kloka råd är att investera i kärleksfulla relationer,
hur går man snabbt ner i vikt Daglig Reflektor
bidra till min omsorg och bostad och ta hand om min hälsa idag.

Denna dagdröm kan vara mycket användbar för att förtydliga vad som är väsentligt för idag och för alla dina morgondagar. Ingen kommer att ta hand om dig 2.0 så bra och så kärleksfullt som du!