gått ner i vikt blogg Dansklassen förändrar kvinnan

hur ska man gå ner i vikt Dansklassen förändrar kvinnan

(CNN) Angela Baldwin kan fastställa den dag som hon förändrade livet i sitt liv.

Hennes vän bjöd in henne till en dansgymnastik i mars 2013. Baldwin försökte tänka på en ursäkt för att hoppa över den, men kunde inte komma med en så hon tagit motvilligt taggen.

musik flyttade min själ, sa hon. även om jag kände mig säker på att jag skulle dö efter varje låt fortsatte jag att flytta. upp, 5 fot 10 tums Baldwin hade alltid älskat musik och dans, men hade aldrig försökt lektioner eller träning. Hon var van att vara största person i rummet och hade varit hela hennes liv.

hade blivit så eländig att jag inte ville lämna mitt hus, sa hon. Hos hennes tyngsta sa hon att hon ville bara gå och dö. började delta i klasserna två gånger i veckan, och punden började sjunka. Baldwin blev särskilt uppmuntrad efter att ha läst att hennes instruktör hade förlorat 100 pund genom danspassning.

Jag såg (viktminskningen) händer Jag fick en ny drivkraft och beslutsamhet som jag aldrig hade haft tidigare. Jag visste plötsligt att jag kunde vara frisk och ha kul i processen. Genom hennes framsteg började Baldwin, nu 43, komplettera sin diet med proteinpulver. När sommaren kom omkring deltog hon i klasser fem nätter i veckan och började rena och undviker bearbetade livsmedel.

Eftersom hennes vikt fortsatte att falla, växte Baldwin-förtroendet. I oktober 2013 var hon ner till 250 pund. Förutom hennes klasser började hon tre dagars intensivintervallträning och tre dagars träning.

Baldwin instruktör,
gått ner i vikt blogg Dansklassen förändrar kvinnan
Tabitha George, började märka mer än en fysisk förändring.

gick från att gömma sig i klassens baksida väldigt blyg, väldigt återtagen för att flytta till framsidan av klassen med en mycket utåtriktad och kan göra attityd. mamma har också märkt skillnaden.

Resultatet är anmärkningsvärt, säger Ann Stumbo.

är en annorlunda person idag i kropp, ande och attityd från vad hon var när hon började med ett besök i en (dance fitness) klass. är nu ner 127 pund från när hon började. Hon behöver inte längre ta medicin för sitt blodtryck, depression eller ångest. Hon hoppas fortfarande att förlora 50 extra pund, vilket skulle få henne till sin målvikt på 175.

För det ändamålet började hon köra 5K raser, och har avslutat sex hittills.

är så mycket starkare än jag någonsin trodde möjligt, mentalt och fysiskt, sa hon och krediterade allt för att dansa. Hon tror att klasserna räddade sitt liv.

Jag hade inte hittat den dansgymnastik som jag deltar i och den stödjande gruppen kvinnor där,
gått ner i vikt blogg Dansklassen förändrar kvinnan
jag tror att jag skulle ha varit död nu eller så stor att jag inte kunde lämna mitt hem.