gå ner snabbt i vikt på en vecka DailyNews utgåva för måndag

hur går jag ner i vikt DailyNews utgåva för måndag

Istället för att försöka skapa lagar som hjälper överviktiga människor att gå ner i vikt, måste rättssamhället och samhället som helhet åberopa åtgärder som leder till att människor blir friskare, enligt en UWindsor-forskare.

‘Otillbörlig tonvikt på viktminskning och förebyggande av överflödig vinst har till stor del varit misslyckanden och har dämpat fördomar mot överviktiga och fetma människor’, sa han. ‘Vi måste förstå att när människor är överviktiga, är det extremt svårt för dem att gå ner i vikt och hålla av det. Att lägga kollektivt tryck på människor att gå ner i vikt är en fantasi. I många fall kommer det bara inte att hända. ‘

I Kanada har fetma priser stigit till historiska höjder med cirka 25 procent av befolkningen kategoriserad som fetma, enligt en studie som släpptes tidigare i år av University of British Columbia. I USA har priserna jämnats, men ligger fortfarande vid cirka 35 procent av befolkningen, enligt National Center for Health Statistics.

Bogart, som kommer att visas på CJAM i eftermiddag för att diskutera sitt arbete, sade att den verkliga utmaningen ligger i att flytta normer bort från stigmatiseringen av de överviktiga, och mot näringsrikare ätande och drickande, ökad aktivitet och acceptans av kroppar i alla former och storlekar .

Det betyder emellertid inte att vi kollektivt kasta våra armar i luften och helt enkelt accepterar fetma, tillägger Bogart. Alternativt kan laga effektivt för att främja hälsosam kost och fysisk aktivitet vara en lösning för att bekämpa många av de hälsorisker som är förknippade med fetma, sa han.

Områden där lagen kan ingripa för att främja ett hälsosammare liv är regleringen av marknadsföring, skattepolitik som skatter på ohälsosamma livsmedel och subventioner som främjar hälsosamma och en byggd miljö som främjar ökad fysisk aktivitet, säger Bogart.

Skatter på skräpmat kan vara en effektiv del av den regelbundna blandningen för att bekämpa fetma, men om vi tror så kallade ‘feta skatter’ kommer det direkt att leda till att människor blir tunnare, ‘då ställer vi oss för misslyckande’, tillade han. på CJAM 99,1 FM.

‘Jag har ett tak över mitt huvud och mat på min tallrik’, säger hon. ‘Jag vill dela mina välsignelser.’

Roberts, sekreterare i Facility Services, var en av en armé av volontärer som laddar gåvor till familjer i nöd på en lastbil parkerad torsdag framför Essex Hall. Campusgemenskapen ökade nästan 24 000 dollar i donationer av pengar och gåvor, plus lådor med matvaror, för att hjälpa 44 lokala familjer genom att anta ett familjeprogram för Windsor Essex Children’s Aid Society.

Organisatör Mary Anne Beaudoin, kontorschef i offentliga angelägenheter och kommunikation, kallade det en stor utdelning.

‘Det finns många sätt att bidra till välgörenhet vid denna tid på året’, säger hon. ‘Men den här är speciell: det samlar kollegor över campusen för att chipa in och göra något som är värt för de mindre lyckliga i vår egen gemenskap.’

Under programmet, fakulteter, avdelningar och individer ‘adopterade’ familjer och höjde pengar eller köpte varor som begärdes på deras önskelistor. Långt från extravaganta begär listorna sådana nödvändigheter som hushållsartiklar, kläder och mat samt några leksaker för barnen.

‘När du ser vilka saker familjer lägger på sina listor, förstår du verkligen vad det betyder att vara i behov’, säger Beaudoin.

Campusgemenskapen är inbjuden till en minnesceremoni och mottagning fredagen den 6 december i överensstämmelse med den nationella dagen för minnet och åtgärder mot våld mot kvinnor.

Hyrd av Womyns Center, är händelserna ett tillfälle att komma ihåg och reflektera över massakern av 14 ingenjörsstuderande vid l ‘cole Polytechnique de Montral den 6 december 1989. vid Memorial of Hope mellan Dillon och Essex-hallarna. för de kvinnor som dödades i Montreal massakern.

Den kanadensiska regeringen har utsett den 6 december den nationella dagen för minnet och handling mot våld mot kvinnor till minne av de 14 offren som dödades vid l ‘cole Polytechnique de Montral 1989.

Ett nytt möte för en företagsprofessor hjälper henne att uppnå sitt mål att främja en större entreprenörskultur på campus.

‘Det kommer verkligen att hjälpa oss att driva ett antal nya initiativ’, säger Francine Schlosser, docent i Odette School of Business som nyligen namngavs till UWindsors Golden Jubilee Professorship in Business. ‘Det kommer att göra det möjligt för oss att utnyttja universitetets engagemang, så att vi kan betala mer självständig finansiering för entreprenörsforskning och pedagogik.’

Sponsrat gemensamt av Odette och vice president för forskning, den tvååriga förnybara professuren finansieras genom ett bidrag som grundats av EG Odette och PL Odette Välgörenhetsstiftelser, och av universitetets forskningsstimuleringsfond, som en del av dess 50 års jubileumsfester.

Dr Schlosser, en grundande chef för Center for Enterprise and Law, och chef för forskning och tvärvetenskapligt lärande för Odettes nya entreprenörskapscentrum, kommer att utnyttja sin expertis inom revision, logistik och affärsutveckling i sin studie av karriärövergång och sysselsättning relationer mellan åldrande arbetstagare, volontärer och entreprenörer.

Hennes forskningsagenda främjar tvärvetenskaplig, erfarenhetsinriktad entreprenörsinlärning, och hon har en dokumenterad historia om framgång för att locka finansiering. Hon har blivit hedrad med ett flertal forsknings- och undervisningspriser, inklusive det kanadensiska rådet för småföretag och entreprenörskapspris för mest innovativa kurs i entreprenörsutbildning.

Utnämningen kommer att ge henne ‘tid att undersöka, utveckla och experimentera med innovativa och samarbetande lärandeproblem’, sa Schlosser.

Odette dean Allan Conway sa att han är stolt över Schlossers val.

‘Hennes arbete med entreprenörskap och mänsklig kapacitetsuppbyggnad och hennes samband med så många utomstående valkretsar och med fakultetsmedlemmar inom Odette och över universitetet är oerhört viktigt för att driva fram Odette och universitetsstrategier i allmänhet och deras forskningsstrategier specifikt’ Dr. Conway sa.
gå ner snabbt i vikt på en vecka DailyNews utgåva för måndag