gå ner 10 kg på en månad Dags att reflektera

fasta gå ner i vikt Dags att reflektera

vara ett kraftfullt verktyg för introspektion och självupptäckt.

Utövandet av ett nytt år upplösning har rötter i olika kulturer, som går tillbaka till 1700-talet f.Kr., Då babylonierna lovade att återbetala sina skulder i det nya året. Moderna beslut fattar gamuten, från enorma mål som att starta ett företag eller förlora betydande vikt till mindre, som att komplimentera en främling en gång om dagen eller vakna tidigare under veckan.

En hälsosam upplösning ger en möjlighet till en ny start, i ett nytt nytt år, och kan hjälpa till att inspirera hopp och vidareutveckla tänkande. Många resolutioner faller vid vägen innan kalenderns första veckor, kanske för att de är för höga eller gjordes utan stor tanke i första hand.

2017 pågår, men det betyder inte att du fortfarande kan göra, och håll dig till en produktiv upplösning eller två.

Jag gör regelbundet beslut, men det är en tid på året som jag reflekterar. 1 januari var min pappas födelsedag, så varje år började med en kyss från honom, som önskade mig gott nytt år, och jag skulle önska honom grattis på födelsedagen. Nytt år var en fest som barn och det är, sedan han har dött, en reflektionsperiod.

Varje dag på året är en dag att titta på hur du kan leva ett bättre liv. Om det är på Thanksgiving att du flyttas för att vara tacksam och hjälpa andra eller tanken på en gymnasieförening som påminner dig hur aktiv du var vid den tiden eller till och med hörs av döden av någon som utmanar dig att ta del i en hälsosammare livsstil, då är vilken dag som helst en dag för nybörjandet. Upplösningar är utgångspunkter. Don spara dem för 1 januari. Du kan börja något nytt varje dag du får det på inspirationsskulden.

För några år sedan ställde jag några mål för att försäkra att jag skulle vara mer aktiv och produktiv. Då började jag göra en lista varje år av varje bok jag läste. Jag har hållit den vanan, och det har uppmuntrat mig att läsa mer. Jag kommer förmodligen att avsluta i år på 82 eller 83 böcker. När du skriver ner vad du gör blir du mer medveten om det. Det första steget till en hälsosammare diet är att hålla en matlogg. Skriv ner allt, och jag menar ALLT, att du äter; det är ögonöppning. Fitness trackers är bra eftersom de gör dig medveten om hur mycket du flyttar dig. Jag har en vän som går upp och ner i hennes hus bara för att vara säker på att hon träffar hennes 10 000 steg om dagen. Det första steget att göra något bättre eller annorlunda är att mäta vad du gör nu.

Börja med att reflektera och vara tacksam, då kan målinställningen följa. För många resolutioner börjar med ett kritikperspektiv. gör jag fel? Tänk istället vad som gick bra i år och hur du kan göra mer av det.

ägare, resebyrå för kryssningsplanerare

Med ett namn som Hope, vet du att jag fattar beslut. Medan jag missade flera gånger, tar jag egentligen tid att själv reflektera och utvärdera områdena i mitt liv som behöver förbättras eller redigeras, magi händer. Men viktminskningsmålen fungerar aldrig för mig Jag upptäckte att jag inte gillar att ge upp komfortmat under vintermånaderna.

Jag tror att alla förtjänar chansen att trycka på återställningsknappen. Livet är inte perfekt, och ofta, som kvinnor, måste vi fortsätta att trycka, balansera en rad personliga och professionella ansvarsområden, dagligen. Genom att göra det, glömmer vi ibland våra Making A Resolution erbjuder oss möjligheten att återskapa, fokusera och återuppliva vårt syfte. Det finns så mycket kraft i det.

Jag upptäckte att jag var en visuell person. Att se mina mål dagligen är viktigt för min framgång. Jag skapar en visionstavla varje år och hänger den på ett tydligt ställe en bra motivator. I år upphetsade jag att skapa mitt visionsbord, med hjälp av en app på min mobiltelefon (Hay House Vision Board på iTunes, gratis). Jag tycker också att det är viktigt att omge dig med likasinnade personer eftersom ett positivt stödsystem kan göra hela skillnaden. Inget behov av att få vänner att ge dig munkar när ditt mål är att leva friskt. Besluten gjordes med de bästa avsikterna, men resultaten blev blandade på grund av de begränsningar som infördes som ett resultat av dem. En av de positiva upplösningsupplevelser jag hade med en klient var 2009 när jag just börjat göra rehabiliteringsbaserad träning. En 65 år gammal klient ville ha passform så att hon kunde inspirera mer glädje i hennes liv. Hennes önskan och perspektiv ändrade omedelbart mitt tillvägagångssätt för framtida kunder, och det påverkar fortfarande mitt jobb idag. Jag strävar efter att skapa träningserfarenheter som gör att mina klienter känner sig bra under och efter träningen,
gå ner 10 kg på en månad Dags att reflektera
fortfarande utmanande, men aldrig smärtsam. Denna klient har övergått från rehab-baserade Pilates till expertnivå rör sig på reformatorn (Pilates-apparaten).

Mitt råd för alla som vill lägga upp en resolution är att lägga till ditt liv, inte ta bort. Denna enkla skift av sinnet kommer att hjälpa till att cementera upplösningen. Gör upplösningen att gå varje dag, för att inte förlora 10 pund, eller att äta hälsosamt, istället för att ta bort socker. En upplösning bör användas för att förbättra dig själv, ditt sinne, kropp och liv, för att inte skapa fler begränsningar, tryck och utmaningar, vilket bara leder till stress.

När du bestämmer en upplösning, är det viktigt att komma ihåg att det tar i genomsnitt 66 dagar att utveckla och stärka en ny vana, så lova att hålla fast vid det genom den perioden för att få de mest effektiva resultaten bra in i framtiden. Och begränsande resolutioner misslyckas nästan alltid. Istället lägger du till något i positiv erfarenhet eller livsförändrande vana, mer värdig den tid och energi den kommer att konsumera, särskilt denna årstid när det finns en betydande brist på alla dessa saker.

Jag har en tradition att inte fatta beslut. Det verkar för mig genom att observera andra, resolutioner bryts regelbundet, vilket gör att människor känner sig som misslyckanden före den 23 januari. Jag är inte riktigt intresserad av att få mig att känna mig dålig för att jag inte har kontrollerat någon annan sak på min mållista. Jag älskar dock målinställningen och tycker att det är en mycket hälsosam träning när som helst på året. Under de senaste åren har jag valt tre ord att orientera mina mål runt. Till exempel, tillväxt. Familj. eller anslutning. Äventyr. är några jag använde. Dessa ord blir en mätstav och flagga för rally beslut och handlingar runt. I huvudsak skapar ett tema för inte bara det nya året utan hela året. De har varit stora påminnelser för mig när jag ansåg möjligheter.

Upplösningar eller målinställningar gör att vi kan överväga vad vi vill förbättra. Varje ansträngning som gör oss alla medvetna om hur vi kan bli bättre, förbättrar oss kollektivt som ett samhälle också. En omsorgsfull, välbefinnande av individer är något som vi alla kan uppskatta och sträva efter att vara en del av.

Var avsiktlig om hur du införlivar dina resolutioner i ditt liv. Placera visuella signaler under hela datorns skrivbordsbild, smycken ger alla små dagliga påminnelser om dina avsikter. Hitta någon eller en grupp människor som kommer att skapa ansvar för dig. Jag hittade detta genom en på en mentorskap och till och med Facebook-grupper med likasinnade personer. Ansvar och uppmuntran är nyckeln till att få några mål att hålla fast!

Fler kvinnor har mål för 2017:

Wendy Stein, partner, Stein Ad Promos: Jag vill sluta vara sen. Jag var tidig eller punktlig för det mesta av mitt liv (har vuxit upp i en familj som var sen för allt) och de senaste åren märkte jag det inte ovanligt för mig att vara några minuter sen (förutom saker som film och teater ) och jag behöver nippa det i knoppen!

Michelle Chambers, affärsägare, Signing Closers LLC: 2017 kommer att vara ett år över sig själv Som företagsägare och rotarian fortsätter jag att tjäna det större Fort Wayne-samhället genom mina medborgerliga och volontäruppgifter för att förbättra livskvaliteten för de mindre lyckligt lottad.

Cheryl Fabian, Fort Wayne Parks Recreation: Naturligtvis har jag de vanliga målen att gå ner i vikt, spara mer pengar etc. Jag tror att i år kommer jag att fokusera främst på att lära mig att ge mig en paus och slappna av mer. Och naturligtvis fortsätter du att göra konstiga saker med Fabians besättning!

Melani Wilson, partner i The Trove och The FIND: Att spendera så mycket tid att ta hand om mig själv som jag tar hand om andra människor. Och att vara öppen för möjligheter.

Biljana Ceresa, läkemedelsrepresentant: Mina mål är att vara en ännu bättre förälder. Jag älskar tid med mina barn, men jag vill fokusera på att blötlägga allt och verkligen vara i varje ögonblick.

Julie King, fotograf: Ett av mina mål för 2017 är att vara en bättre förvaltare av min tid.

Betsy Perry Patton, stanna hemma mamma: Jag gillar att träffa böckerna år 2017! Mitt i kaoset av arbete och barn har jag försvunnit från att läsa böcker till nöje. Jag har ett torn av titlar som samlar damm på min nattduksbord och en ständigt växande lista på Amazon. Under det kommande året strävar jag efter att sitta med en kopp te och gå vilse i sina sidor minst tre gånger i veckan.

Crystal Vann Wallstrom, chef vid Center for Creative Collaboration,
gå ner 10 kg på en månad Dags att reflektera
Indiana Tech: Mitt Nytt Års Upplösning är att utforska regionen mer. Vi har verkligen lämnat Fort Wayne sedan vi flyttade här för ett och ett halvt år sedan. Rekommendationer välkomna!