bra mat för viktnedgång Danica Patrick tävlar i träning

hur går man ner i vikt snabbt Danica Patrick tävlar i träning

DAYTONA BEACH, FL. (AP) Smärtan var verklig.

Några 48 timmar efter att ha tagits genom Danica Patricks fitnessprov av Danica Patrick själv är det grunden för hennes kommande bok och den typ av sak som kommer att uppta sin tid när pensionen från racing kommer jag var inte ständigt öm. Men varje När jag stod upp kom en skarp påminnelse från mina ben att Patrick hade sparkat min rumpa.

Det här var träningen: 100 luftkryssningar, 100 push-ups (på mina knä), 100 butterfly sit ups och 100 lunges, alla tidsmässiga för att se hur lång tid det tog att slutföra setet. Det är referensvärdet för mer än 700 deltagare i försöksprogrammet för Patrick ‘s’ Pretty Intense ‘bok, på grund av nästa år.

Hennes fitnessutmaning har varit ett pågående projekt den här säsongen samtidigt som hon balanserade sina NASCAR-uppgifter. Deltagarna skickade in ‘före’ bilder av sig själva och fick tillgång till Patricks 12 veckors fitness och ‘clean eating’ -program. Resultaten, inklusive ‘efter’ bilder, kommer att ingå i boken.

Med Patricks kördagar eventuellt närmar sig ett slut på den inte alltför avlägsna framtiden, kunde det ha verkade som en avvägningshobby, som snabbt spåras till något långt större. Hon lanserade klädlinjen ‘Warrior by Danica Patrick’ på HSN efter att ha deltagit i designprocessen. Och hon utvecklade träningspass och måltidsplaner för boken.

Fråga Patrick om hur mycket längre hon kommer att tävla, och hennes svar betyder inte att frågan är utanför målet.

‘Så länge det är kul och det har inte varit super kul på senare tid’ sa hon innan säsongen började. ‘Men varje år börjar jag året, jag har alltid hopp om att det kommer att bli året då sakerna kommer att klicka. Jag förstår min karriär har inte utvecklats.

‘Kanske är det regresserat? Varför är det så? Är jag sämre förare än jag var för några år sedan? Förmodligen inte, ‘sa hon.’ Jag tror inte att någon blir värre. Så det är verkligen en fråga om alla faktorer runt dig. ‘

Patrick blev 35 förra månaden. Hon har racerat mer än hälften av sitt liv, byggt sitt varumärke längs resan och använt en marknadsföringsstrategi som gjort henne till en av de mest kända kvinnliga idrottarna i världen trots hennes begränsade framgångsrika framgångar. Hon är rankad 29: e genom de första sju raserna av säsongen.

Patrick driver för en av NASCARs bästa lag, men sponsringen som var så lätt att komma fram under tidigare dagar kommer ihåg GoDaddy TV-annonserna? Är nu en hårdare försäljning. Innan säsongen, Stewart Haas Racing och huvudsponsor Nature’s Bakery blev involverad i en rättegång om missade betalningar av sponsorn och vad Patrick gjorde eller inte levererade på varumärkets vägnar. Det var en 11-timmars förlust på cirka 15 miljoner dollar och det lyser på hur svårt det är att sälja även de mest försäljningsbar för förare.

Nu i hennes femte hela säsongen i NASCARs bästa serie har Patrick ännu inte vunnit en tävling och hon har bara sex topp 10 mål i 161 start.

Gör inget misstag: hon kan köra. Hon har ledt varv i både Indianapolis 500 och Daytona 500.

Men hennes ensamma seger i IndyCar-serien kom 2008 och sticker ut som en skarp påminnelse om hur hennes superstjärnans status överstiger hennes racing CV.

Det har varit en populär tanke för en tid som Patrick så småningom skulle göra övergången till en livsstilskarriär, kanske bli en version av en Rachael Ray-typ. Det här är sant: Patrick kan göra ganska mycket vad som helst. Hon kan piska upp en 5-rätters gourmetmåltid, parviner, målarfärg och klänning för antingen svarta slipsar eller svart smuts på racerbanan.

Skär ut ett utrymme i det lukrativa hälso- och fitnessbranschen där hon i slutändan vill vara?

Visst, sa hon efter en lång paus. ‘Om jag ska göra allt detta och skriva en kokbok och ett träningspassprogram, tar jag så långt jag kan för att motivera människor att bli framgångsrika. Programmet fungerar, jag vet att det fungerar.’

Efter att ha givit upp mejeri och gluten för några år sedan märkte hon verkligen skillnaden. Hon skulle inte längre slås igenom en smula eftermiddag och tänka, ‘Man, idag är det bara inte min dag’.

‘Jag har bara inte dem’, sa hon. ‘Det enda som slår mig ut, ibland, är allergier. Men jag blir inte trött. Jag blir inte full när jag äter och jag äter hela tiden också. ‘

Hon är en fast tro på måltidsberedning och bär nästan alltid en svalare med hälsosam matvanor. På Thanksgiving serverade hon en spannfri, mjölkfri fyllning, och en kall sallad av rakade brusselspiraler, rostat nötter och en hemlagad dressing.

Hon har gått från att träna en gång per dag till två gånger per dag och nu ibland tre gånger. När det gäller mat är det ingen sådan som en fuskdag.

‘Vin, och nu och då har jag för mycket. Men det händer,’ sa hon. ‘Men jag har aldrig någonsin, någonting, utan mening, fuska på mat. Det är en rutin. När jag äter som (skit), känner jag mig (skit). Om du vill gå ner i vikt och luta dig ut måste du äta bra. ‘

Det har varit en trickledown-effekt på hennes inre cirkel.

Vänner gör utarbetade frukostar. De tränar mer ut. Pojkvän och medförare Ricky Stenhouse Jr. har helt förändrat sina rutiner och auditioned förra året för ‘American Ninja Warrior.’ Patrick mamma gjorde fitnessutmaningen och har aldrig känt bättre.

När det gäller mig, jag är inte helt inaktiv men jag vill inte märka mig en ‘fitnessentusiast’.

Jag borde ha vetat att jag var i trubbel när jag kom tidigt för vår sida vid sida träning och fann att Patrick redan värmer upp på löpbandet.

Eller när hon berättade för mig att dra åt mina skosnören.

Eller när hon skrattade högt vid mitt första försök på ett knep.

Verkligen, min största

misstag försökte fortsätta i början. Hon höll av med lung efter lung i en tävling mot klockan för att slå hennes personliga märke. Det tog inte lång tid för mig att falla av sin takt och Patrick skrattade senare när hon berättade för mig att de flesta försökte fortsätta att försöka och omedelbart ångra det.
bra mat för viktnedgång Danica Patrick tävlar i träning