bli smal fort Cykel inomhus för att stanna

hur går jag ner i vikt Cykel inomhus för att stanna

Om det finns en aktivitet som är idealisk för människor på vilken nivå som helst, går det inomhus cykling eller spinning. Speciellt under vintersäsongen när vi kan vara utomhus så mycket som vi skulle vilja.

av alla åldrar och kroppstyper kan njuta av en cykelklass av olika orsaker, oavsett om de har fitnessmål för att gå ner i vikt, tona kroppen eller förbättra sin hälsa, säger Claudia Mormile, en cykelklassinstruktör på LA Fitness i Brampton.

Deltagarna kan cykla i sin egen takt genom att kontrollera motståndsnivån på sin stationära cykel. Verksamheten erbjuder också en hög intensitet träning med låg nivå gemensam påverkan, lägger 2012 års examen från Sheridan Fundamentals of Fitness Leadership program.

Faktum är att aktiviteten är så kraftig att en 150 pund person kan bränna mer än 360 kalorier i en 45 minuters inomhuscykelklass, enligt Fitness-tidningen. Inomhuscykel är också tidseffektiv och lätt, vilket är stora fördelar för många av oss som pressas för tiden.

En cykelentusiast,
bli smal fort Cykel inomhus för att stanna
Claudia vände sig till träningsträning, delvis tack vare hennes familj intressant intresse för sport och motion. var svår att inte påverkas växa upp i den atmosfären, säger hon.

Även om träningsträning verkade som ett naturligt studieområde för henne var Claudia säker på att hon först gjorde rätt yrkesval.

saknade självförtroendet för att lyckas, men hjälp och stöd från vänner och familj gav mig den mentala sparken för att få det att fungera.

Med sin omfattande läroplan och uppmuntrande fakultet gav Sheridan-programmet henne också den boost som hon behövde för att lyckas, tillägger Claudia. Braniff (Program Coordinator), i synnerhet, fick mig att känna mig mycket välkommen.

Det var under hennes samarbete på LA Fitness i Brampton att Claudia blev utsatt för gruppträningsledning som visade sig vara en bra passform. jag, den roliga och entusiasmen som är inbyggd i grupparbete gör det mer givande än personlig träning, förklarar hon. kan använda en interaktions och energi som en motivator.
bli smal fort Cykel inomhus för att stanna