viktnedgång snabbt Den Behavioral Modification Diet

gå ner i vikt snabbt utan träning Den Behavioral Modification Diet

Kära Mayo Clinic: Jag hoppas att detta inte är den miljonde gången du har blivit frågad den här frågan. Vad är historien bakom Mayo Clinic Diet? Finns det någon sanning?

ANSWER: I åratal har människor försökt associera Mayo Clinic med olika dieter. Ett år var det grapefrukt; ett år var det bacon och ägg. Det fanns även en ‘Mayo Clinic diet’ med kål soppa. För att ställa in rekordet rakt, har Mayo Clinic aldrig associerats med någon av dessa kramdieter.

Men nu har läkare och forskare på Mayo Clinic utvecklat ett dietprogram som vi kan stödja. Vi tror att det finns tillräckligt med bevis i den vetenskapliga litteraturen och tillräckligt med erfarenhet av det här på Mayo Clinic som vi känner oss bekväma med att lägga Mayo på det här programmet. Detta är den officiella Mayo Clinic Diet. Det bygger på att ändra dina livsstilvanor snabbt och bibehålla de hälsosamma förändringarna på lång sikt.

Mayo Clinic Diet består av två faser. ‘Förlora det!’ Fasen varar i två veckor. I denna fas gör människor snabba förändringar i sina kostvanor och fysiska aktiviteter. Nästa, ‘Live It!’ fas innehåller de vanor som har ändrats i ‘Lose It!’ fas i ett långsiktigt, hållbart och roligt livsstilsprogram. I ‘Live It!’ fas kan människor fortsätta att förlora 1 till 2 pund i veckan på obestämd tid tills de når sin målvikt.

‘Förlora det!’ fas är utformad för att vara det hälsosammaste sättet att snabbt gå ner i vikt. Mayo Clinic genomförde ett pilotprogram av denna fas som involverade cirka 50 personer. Den genomsnittliga viktminskningen under de första två veckorna var 8 pund, med de flesta som vanligtvis förlorar 6 till 10 pund, även om vissa förlorade mer och några lite mindre.

Denna första fasen är inriktad på att ändra vanor plötsligt: ​​lägga till fem vanor, bryta fem vanor och utnyttja fem bonusvanor. Alla dessa vanor har bevis som stöder deras effekt på att bättre hantera vikt genom att antingen minska kaloriintaget eller bränna mer kalorier.

Till exempel ingår överdriven tv-visning i vanorna att bryta. Den tid du ser på TV varje dag borde inte vara mer än hur mycket tid du spenderar. Vi fann att det här var en av de mest utmanande vanorna för många människor. Det finns dock goda bevis på att TV-visning är en stillasittande beteende och bidrar till ökad vikt. Faktum är att det har visats hos barn att ju mer TV de tittar desto högre blir deras vikt.

Ett exempel på en vana att lägga till är att äta frukost varje dag. Det har visat sig att personer som äter frukost regelbundet är mer effektiva när det gäller att hantera deras vikt.

I Mayo Clinic Diet uppmuntrar vi människor att göra många förändringar på en gång, så gott de kan. Den kumulativa effekten av alla dessa förändringar kan vara ökad viktminskning,
viktnedgång snabbt Den Behavioral Modification Diet
gjort på ett säkert och hälsosamt sätt för att gå ner i vikt snabbt. Alla rekommendationer är grundade i stark vetenskap som bygger på forskningsstudier och klinisk erfarenhet från Mayo Clinic, liksom andra institutioner.

En annan unik egenskap är att The Mayo Clinic Diet bygger på Mayo Clinic Healthy Weight Pyramid. Grunden för pyramiden är frukt och grönsaker, som har låg energitäthet, vilket innebär att de har mycket massa och mycket volymer men inte många kalorier så att människor kan få mycket att äta, men de förbrukar inte så mycket kalorier som de skulle med andra livsmedel.

Du kan gå ner i vikt genom att minska kaloriintaget oavsett vad du äter. Du kan till exempel bara äta socker, och om du konsumerar färre kalorier än normalt, kommer du att gå ner i vikt. Men det är inte hälsosamt. De livsmedel vi rekommenderar i varje matgrupp i Mayo Clinic Healthy Weight Pyramid hjälper inte bara människor att gå ner i vikt, de kommer också att förbättra sin totala hälsa. Och, viktigare, maten vi rekommenderar smakar också bra.

Alla detaljer i detta dietprogram kommer att ingå i den nya boken, ‘The Mayo Clinic Diet’, som ska publiceras i januari 2010. Så, för att skära igenom all rodnad och förvirring kring dieter och vikthantering, hoppa över kålssoppa och kolla in Mayo Clinic Diet den riktiga.
viktnedgång snabbt Den Behavioral Modification Diet