vad ska man göra för att gå ner i vikt Den lokala största förloraren delar sin historia om viktminskning

hur går jag ner i vikt snabbt Den lokala största förloraren delar sin historia om viktminskning

FÅ EN HJÄRTA skrev:

iv förlorade mer vikt än hon gjorde. Jag gjorde det själv, jag behövde inte gå på en tv-show för att bli känd.

Först av, Kudos till din självständiga viktminskning. Kanske kan hon inte göra det här på egen hand. Kanske behövde hon en viss typ av motivation för att få hennes rumpa i redskap. Om du någonsin har tittat på den största förloraren tror jag inte att någon i sitt rätta sinne, som är överviktig, går att skryta runt på någon tv-show för att försöka bli känd. Övervikt är ett snabbt växande problem i vårt land och att ha en show som kolliderar denna fråga på ett positivt sätt är bra. Jag skulle helst titta på den här utställningen än någon annan prisvinnande show. Något som verkligen kan hämtas från den här showen. Så lugna din mun och bara gratulera henne.

Tänk inte på andra, hur de gå ner i vikt eller hur de försöker gå ner i vikt. På TV, av TV, genom motion och kost, gastrisk bypass, örter, bön eller något annat. Det är en sådan prestation! stolt över sig själv!

Betyder det att damen som tappade vikt på tv är något mindre framgångsrik? Ja, kanske behövde hon den inspirationen, och ‘GET A HEART’ kunde göra det själv. Båda kvinnor uppnådde något betydande, och varför skulle någon vilja ta bort det från någon av dem? Det verkar bara grymt. De har sina magar reducerade till den punkt där de inte kan välja att ha en burgare på Bill Grays eller en liten sallad. deras magkapacitet dikterar vad de äter. Generellt går de igenom rådgivning så att de vet vad de måste ge upp och de gör verkligen ett offer som de har bestämt är det enda sättet de kan gå ner i vikt. Det är inte alls ‘den enkla vägen’, så snälla inte minska deras prestation heller.

Vi gör allt som vi kan. Tänk på att medan du kanske känner dig som en indikation på skönhet eller självkontroll kan andra också hitta någon aspekt av din kropp eller sinne eller livsstil för att vara något att döma.
vad ska man göra för att gå ner i vikt Den lokala största förloraren delar sin historia om viktminskning