vad ska man göra för att gå ner i vikt Den hårda sanningen ingen kommer att berätta om

hur går man ner i vikt utan att träna Den hårda sanningen ingen kommer att berätta om

Av alla miljontals människor som försöker gå ner i vikt, kommer bara ett fåtal faktiskt att lyckas, och om de förlorar vikten får de tillbaka snabbt. Viktminskning är en bransch med flera miljarder dollar som riktar sig till desperata människor som behöver en snabb fix, magisk piller eller viktminskning, som mirakulöst hjälper dem att bli tunnare. Viktminskning tar en ordentlig balanserad kost, viss fysisk aktivitet och tillräcklig vila. Det finns inga korta nedskärningar, snabba korrigeringar, över natten mirakel eller FDA godkända droger som kommer att eliminera fett från din kropp, mycket mindre hålla bort det.

Medan du läser detta till punkten håller du viktiga punkter i åtanke. Det här är de fakta som du kanske inte vill höra, men behöver. Det här är fakta om tyngdförlust som saknar sockerfärgen.

Du kommer inte att förlora 10 pund på en vecka. Om du har för avsikt att förlora fett och hålla bort det, kommer det att ta lite tid. 10 pounds garanterad viktminskning på en vecka är osannolikt, men jag säger att du realistiskt kan förlora 2 5 pounds kroppsfett en vecka och få 1 2 pund magert muskel Du fick inte vikten över natten, det krävs en viss tid för en hälsosam viktminskning. En sann viktminskning är fettförlust, inte muskelförlust, vatten eller benförlust. Att förlora 10 pund eller mer per vecka är en förlust av ben, muskel och vatten, vilket leder till en störd metabolism.

Viktskalorna är obetydliga, eftersom skalan endast är en vägningsanordning, som inte kan särskilja mellan muskel-, fett-, ben- och vattenvikt.

Det finns ingen snabb lösning på fettförlust. Snabb viktminskning är vatten, muskel och ben. Det kan vara vad vissa människor tänker uppnå. Sanningens sanning är att de resulterar i metabolisk störning och ökad fettlagring där efter.

Lotioner,
vad ska man göra för att gå ner i vikt Den hårda sanningen ingen kommer att berätta om
potions och prylar för fettförlust bör kastas ut genom fönstret. De är värdelösa. Att ta fett av snabbt kräver god näring och motion.

Sluta att äta bearbetade livsmedel märkta ‘hälsosamma’ eller ‘låga fett’ eller ‘låga karb’ etc. Matetiketter är vilseledande och kan få dig att få mer fett på lång sikt. Förädlade förpackade ‘dietmat’ innehåller kemikalier som din kropp inte kan metabolisera eller har höga kalorier, och beroende på tillståndet av din metabolism leder till ökad viktökning. Kemikalier som inte kan metaboliseras kan därför inte låta din kropp bli toxiner och bli inlagd i dina fettceller, vilket gör att viktminskning blir ännu svårare.

Ingen smärta ingen vinst Snabb viktminskning underlättas genom korrekt näring och motion. Det kan inte vara roligt eller lätt, men det måste vara om du vill kasta fettet snabbt. Exempel på bra övningar är snabb promenad, skridskoåkning, viktträning, cykling, vandring, simning och jogging. Oavsett vad du väljer är det bara att göra något. De individerna på tidningsdäck eller stjärnor i Hollywood nådde inte sina kroppar genom att sätta sig ner och stoppa sina ansikten. Will Smith måste träna riktigt hårt i 6 månader innan han gjorde filmen I Robot.

Du kommer inte att se ut som supermodell eller baddräktsmodell. Jag hatar att regna på din parade. Många viktminskningsannonser tyder på att när du använder produkten kommer du att se ut som supermodellen marknadsför produkten. Bara för att en modell håller en flaska av den senaste fettförbränningsprodukten betyder det inte att du kommer att se ut som henne efter att ha använt den produkten.

Muskeln väger inte mer än fett. Det finns en missuppfattning kopplad till viktträning som muskeln väger mer än fett. Människor betraktade som ikoner, men gav ut falsk information. Muskeln väger inte mer än fett. Två pounds av fett väger lika mycket som två kilo muskler. Muskeln är tätare än fett och det tar upp mindre utrymme. Därför, för accelererad viktminskning, lägg muskelmassa till din ram eftersom det är tätare och ökar ämnesomsättningen. Det är dock lättare att få fett än muskel. Endast mage eller lår. Att göra tusen benliftar kommer inte att minska låren eller göra tusen crunches kommer inte att minska din midje linje. Regional viktminskning är endast möjlig genom fettsugning. Att göra tusentals crunches kommer bara att tona den underliggande bukmuskeln under ditt lager av magefett. För att bli av med flaben, äta cirka fyra måltider om dagen med några träningsrutiner. När ditt kroppsfett minskar kommer dina problemställen att börja formas. Lita på mig på detta.

Viktminskning är en livsstilslösande vikt på rätt sätt, vilket medför minskning av kroppsfett och att bygga magert muskelvävnad, borde inte vara en enda sak. Det borde vara ett livslångt engagemang (som äktenskap) och för dem som vet vad jag pratar om krävs arbetsdag dag ut. Om du någonsin går tillbaka till dina gamla matvanor kommer du att få tillbaka vikten och måste försöka ta av tyngden igen. Det är inte kul i det. Adoptera en hälsosam ät och fysiskt aktiv livsstil, och behåll den för resten av ditt liv. Om du gör det kommer du att hålla dig passande, energisk, sakta ner åldringsprocessen, hålla dig ung och möjligen förebygga tidiga degenerativa sjukdomar. Till skillnad från vad som tidigare ansågs vara hälsosamt och i form är inte genetiskt, är det av val. Gör det valet.

Nu har du sanningen om viktminskning, genomför fakta ovan med fet förlust 4 idioter för att förbättra din hälsa och att komma i form. En gång i form är allt du behöver göra enkelt underhåll, vilket blir något du gör dagligen,
vad ska man göra för att gå ner i vikt Den hårda sanningen ingen kommer att berätta om
som att borsta tänderna.