snabb viktminskning tips Den enda gränsen är vår ambition

gå ner snabbt i vikt på en vecka Den enda gränsen är vår ambition

Fem månader kvar är avtalet osignerat och endast 13 av de 19 råd som bildade det ursprungliga konsortiet är fortfarande engagerade i det. Så vad gick fel och hur kan regionen få devolution tillbaka på spår? Ian Curryer, Chief Executive i Nottingham City Council, är en av de centrala siffrorna i förhandlingsprocessen. Ändå insisterar han på att de två städerna och länen inte har gått förlorade och att ambitionerna att öka profilen för staden, länet och regionen som helhet förblir framför och centrum av Nottinghamstrategin. I den första intervjun som han har gett sedan norr Midlands Devolution Deal stalled. Han säger också att regionens näringsliv måste spela en nyckelroll för att göra devolutionen. Det är en besvikelse att vi fick avtalet undertecknat i november, men som det står, betyder tidsplanen att nej, vi har tappat bort, han berättade för BusinessDesk. är en enormt ambitiös process men i sig komplicerad, och om du tittar över hela landet kommer du att se att de flesta av de platser som diskuterar devolution fortfarande griper med dessa komplexiteter. devolution processen kämpar i nordöstra, Leeds, East Anglia och South West, erbjudanden för Birmingham, Liverpool och Manchester alla fortsätter. Så borde vi inte vara i snabbfilen som Manchester? Curryer säger att det finns betydande historiska skillnader mellan Nordväst och Nord Midlands.is i en annan liga till alla andra, sa han. Men kan vi komma fram till den tiden i framtiden? Ja det kan vi. Regeringens eget beslut att ge enskilda råd att välja bort från devolution såg den lokala överenskommelsen splinter, Curryer föreslår ett steg för steg-process leder fortfarande North Midlands i en positiv riktning. Men en direkt vald borgmästare för vilket offentligt stöd har varit påfallande frånvarande verkar osannolikt vara en omedelbar prioritet. Vi kommer att utveckla gemensamt arbete och vi kommer att förfina vårt devolutionprospekt ytterligare eftersom vi har en stark utgångspunkt. Men vår geografi är uppenbarligen annorlunda än vad den var, och det har konsekvenser för detaljerna i den affär vi kan driva. Och aptiten för borgmästare är långt ifrån klar vid denna tidpunkt. började som en East Midlands Devolution Deal som byttes till en North Midlands Devolution Deal eftersom den matchade den officiella geografi i regionen. Oavsett om det borde eller inte lyfter frågan om ordet: Leicester. Visst sunt förnuft dikterar att devolution bör baseras på de tre städerna, bara inte så enkelt, sa Curryer. Så den omedelbara utmaningen att arbeta tillsammans är att vi nu i olika positioner i den processen. Vem vet var denna process kan leda på lång sikt? Samtalen fortsätter, förhållandet mellan politiska ledare är bra och växande och vi vill att det ska fortsätta. av skälen till varför Curryer är angelägen om att dialogen ska fortsätta är en större bild som väger över hela Midlands: ett pressande behov för att höja regionprofilen inte bara nationellt utan internationellt. I affärer, alla i politiken alla som tror att de ha en andel i den regionala ekonomin behöver förstå den större bilden, säger Curryer med eftertryck. är i en tid då vår lokala ekonomi står inför nationell och internationell konkurrens, men när lokala myndighetsresurser begränsas som aldrig tidigare. Så vi måste hitta nya sätt att arbeta tillsammans för att svara på möjligheter och hot. Vad vi måste tänka på när vi pratar om devolution och höjer vår profil. Det kommer alltid att finnas gräsrotsbekymmer om stora förändringar och det är farligt att gå före dessa problem. Men staden, länet, regionen är inte en ö, och det är ännu mer farligt för oss att inte ta itu med dessa utmaningar. Saker kan inte fortsätta som de har gjort. Varför, som en stad, har vi en egen internationell handelsstrategi som utvecklar relationer med Kina och Indien. Därför samlar vi alla de olika inåtriktade investeringarna och marknadsföringsverksamheten under ett paraply, Marketing Nottingham. Det är vad en Core City måste göra. Det är också orsaken till att Curryer vill se en signifikant högre profil för Midlands i Midlands Engine-initiativet: en motvikt till det nordliga kraftverket, som syftar till att säkerställa att regeringen erkänner den globala ekonomiska betydelsen av Storbritanniens tillverkning av hjärtat både politiskt och ekonomiskt . Detta blir till hjärtat av varför Curryer är så angelägen om att betona att företagen måste spela en framträdande roll, inte bara i devolution utan i regional identitet och politik för ekonomisk tillväxt. Företagarnas behov här är inte detsamma som i London och Sydost. Inte heller är vi lika mäktiga eller välkända. Men om vi kommer ihop i en konstruktion kan vi göra större buller för inåtvända investeringar, vi kan utarbeta ekonomiska politiker som hur vi gör infrastruktur, till exempel på ett sätt som passar våra behov. För det andra är det en större konstruktion som gör det möjligt för oss att vara en mer kraftfull partner i den Midlands Engine. Vi har alla dessa marquee Blue Chip-företag här, vi har äkta globala styrkor inom avancerad tillverkning, biovetenskap, ekonomisk teknik och stora data och en blomstrande små och medelstora sektor. Om Midlands Engine får dragkraft internationellt kommer det att driva investeringsbeslut för företag som kommer till Storbritannien. Så vi måste vara lika partner med Birmingham. citerar betydande stöd för en högre profil bland East Midlands Chamber of Commerce, CBI och FSB. Men det finns en annan anledning till att han vill se affärskontroll som partners med devolution, profilhöjning och Midlands Engine. Senast 2020 kommer de statliga pengar som rutinmässigt kompletterar intäkter som höjts lokalt, att ha torkat upp. Häravstjänster snarare än att duplicera dem kommer att hjälpa råd att tjäna pengar gå längre, men Curryer säger att om denna Core City fortsätter att slå sin vikt i framtiden då bästa sättet att komplettera resurserna är att öka omsättningsinkomsterna genom att växa ekonomin. I slutet av parlamentet kommer vi att vara en helt annan organisation än vad du kanske tänkt dig, säger han starkt. är en riktig utmaning kring att tillhandahålla de servicenivåer vi har tidigare.vilja finnas några tillväxtområden kring skalfördelar som vi måste fånga till exempel i stället för att ha många små planeringsavdelningar varför försöker vi göra det i större skala där det kan finnas lokal kunskap förenad med en konsekvent central process? Outsourcing allting vann jobb eftersom du skulle förlora för mycket expertis, men det kommer att bli fler gemensamma tjänster. Framgångsrika vi är att göra denna övergång beror på tillväxten i affärsräntan. Om vi ​​uppnår det bra kan rådet vara mindre, mer strategiskt fokuserat, men leverera fortfarande ett stort utbud av tjänster. Om vi ​​inte kommer vi definitivt att vara mindre och krympa tillbaka från grundläggande tjänster på ett sätt som inte är bra för en Core City. en decentraliseringsprocess som bara går långsamt framåt och stora resursutmaningar vid en tidpunkt då staden och den region som den ingår i behöver ropa högre. Men Curryer säger ingredienserna för tillväxt stirrar oss i ansiktet. Han avslutar: Det är inte nödvändigt för Nottingham att förlora sin stora stadskänsla, alla skäl för att regionen ska öka sin profil. Vi har ambitiösa planer, vi har förnyelsesstrategier och det gör vi inte för att se bra ut, men för att vi tror att vi kan växa framåt. Senaste månaden identifierades vi hos MIPIM som en av de 10 europeiska städerna för utländska direktinvesteringar. Det finns rörelse bort från London på grund av kostnaden för att göra affärer och besväret med att bo där. Kan fånga något av det, oavsett om det är företag som vill flytta eller till och med regeringen själv, för att vi har lägre kostnader och en otroligt attraktiv livsstil. Den enda gränsen är våra ambitioner.
snabb viktminskning tips Den enda gränsen är vår ambition