kolhydratfri kost Den hemliga vapen till viktminskning

hjälp att gå ner i vikt Den hemliga vapen till viktminskning

Vuxna är överviktiga, enligt Centers for Disease Control and Prevention. Nu lär vi oss vad som kan vara en viktig faktor när det gäller hur mycket du väger.

Tyngdförlust Doctor Sue Decotiis säger nu det bevis på varför hennes patienter framgångsrikt sänder pounds.

Forskare säger att de tog bakterier från mänskliga tvillingar övervikt och den andra smala överförde den till möss. Möss med bakterier från en tunn människa stannade tunna och möss med bakterier från en överviktig mänsklig vikt

hela studien är fascinerande eftersom vi lär oss att vi verkligen kan bevisa att det finns en skillnad, förklarade Dr. Decotiis.

Decotiis säger att hon redan har förändrat tarmbakterierna hos sina patienter för att hjälpa dem att gå ner i vikt genom att förskriva medicinska probiotika.

innehåller många arter som du kanske inte har om du är fet, så det är meningen med att ge det, sa Dr Decotiis.

Toni Castellucci säger att hon följer Decotiis-programmet.

var verkligen bekymrad över att uppnå optimal hälsa och fysisk välbefinnande, berättade Toni Ivanhoe.

Toni säger att hon gick från en storlek tolv till fyra på tre månader.

jobbar för mig, sade Toni.

Hon förväntar sig att gå tillbaka på fältet för andra gången med Peace Corps vid 72 års ålder.

har återställt mina, inte så mycket mina mål, men min förväntan för mig själv. Jag kan göra det, förklarade Toni.

Hon säger att den senaste studien är övertygande, men bottenlinjen handlar inte bara om vikt. Det handlar om att känna sig friskare.

Dr Decotiis säger att många saker i vår miljö bidrar till tarmbakterier, som långvarig användning av p-piller, hormoner i mat, skräpmat och kemikalier i miljön.

BAKGRUND: Trillioner bakterier som lever i magen smälter mat, gör aminosyror och gör vissa vitaminer för att avgöra om en person är tunn eller fet. Diet är också en stor faktor för att fetma är kopplad till tarmbakterier. De som är övervikt saknar bakterier som bekämpar viktökning. För att gå ner i vikt rekommenderas en högfibrer diet att förändra bakterierna i tarmen. Tarman är där kroppen bearbetar mat och är den avgörande faktorn för viktökning och viktminskning.

Orsaker: En bakterie som finns i tarmen kan förhindra att maten bryts ner, vilket orsakar att fett ackumuleras i tarmen. Gut bakterier kan också orsaka hälsoproblem som reumatoid artrit, en sjukdom som orsakar svullnad, smärta, förlust av ledfunktion och styvhet. Probiotika används nu för att behandla viktökning från tarmbakterier. Ett probiotikum är en bakterie som upprätthåller en balans mellan organismer i tarmarna. Probiotika främjar ett hälsosamt matsmältningssystem, vilket kan hjälpa en person att gå ner i vikt. Forskare hittade par av mänskliga tvillingar där man var överviktig och den andra var tunn. De överförde tarmbakterier från dessa tvillingar till möss och tittade på vad som hände. Mössen med bakterier från fett tvillingar växte fett; De som fick bakterier från tunna tvillingar stannade luta sig. Dock säger Dr. Jeffrey I. Gordon från Washington University i St Louis, seniorforskaren för studien, att han ska vara försiktig. Han säger att de måste ta reda på vilka bakterier som är ansvariga för effekten så att människor kan få rena blandningar av bakterier istället för avföring. Den del av studien som var mest chockerande för andra experter var ett försök som indikerar att med rätt diet kan det vara möjligt att byta bakterierna i en fettmassage så att de främjar leanness snarare än fetma. Forskare fann att en chans, bakterier från en magert tvilling tar över muskeln i munnen som redan hade bakterier från en fet tvilling. Den feta musen förlorar sedan vikt. Det motsatta händer emellertid inte.
kolhydratfri kost Den hemliga vapen till viktminskning