jag vill gå ner i vikt Den olika typen av kirurgi för att förlora vikt

gå ner i vikt blogg Den olika typen av kirurgi för att förlora vikt

Vill du gå ner i vikt? Om du är, vet du antagligen redan att du har ett antal olika alternativ. Till exempel kan du gå om att gå ner i vikt naturligt, med träning och hälsosam kost. Du kan också gå ner i vikt med hjälp av viktminskningsprodukter, som dietpiller. Ett annat alternativ som du har är viktminskning kirurgi. Även om alla tidigare viktminskning metoder är populära, viktminskning kirurgi ökar snabbt i popularitet. Om du är intresserad av att gå i viktminskning, är du inte ensam. Som tidigare nämnts ökar viktminskningens kirurgi i popularitet. Om du aldrig har övervägt viktminskning kirurgi innan, kanske du undrar vad alla dina alternativ är. Även om det finns ett antal olika viktminskningsoperationer som du kan genomgå, kommer du att finna att det finns två huvudprocedurer. Dessa procedurer, som inkluderar gastrisk bypassoperation och lapbandoperation, beskrivs nedan.

Gastrisk bypass kirurgi är en viktminskning kirurgi som innebär häftning i magen. Det är anledningen till att detta förfarande också vanligen kallas magstiftning. När du genomgår gastrisk bypassoperation, kommer din kirurg att dela av dig i magen och göra en mindre påse. Din tarm kommer sedan att omdirigeras, så att din matkonsumtion bara påverkar en del av din mage. Detta gör det möjligt för dig att gå ner i vikt med gastrisk bypassoperation.

Även om gastrisk bypassoperation är en stor viktminskningsåtgärd att genomgå, är det inte rätt för alla. De flesta läkare kräver att deras patienter ska vara omkring åttio pund eller mer överviktiga. I vissa sällsynta fall kan de som är mindre än 80 kg övervikt kunna att genomgå gastrisk bypassoperation om deras hälsa är i riskzonen eller om de har andra medicinska problem, såsom diabetes.

Som tidigare nämnts är lapband-kirurgi en annan viktminskningskirurgi som ökar i popularitet. Lapband kirurgi liknar gastrisk bypassoperation. När du genomgår en lapbandkirurgi blir din magsäck mindre. En av de få skillnaderna är att din mage inte är häftad, men ett justerbart band används. Det är en av anledningarna till att övergångsoperationen är så populär, eftersom det använda bandet helt kan tas bort eller enkelt justeras.

Lapbandkirurgi och gastrisk bypassoperation är inte de enda viktminskningsåtgärderna som finns tillgängliga för dig,
jag vill gå ner i vikt Den olika typen av kirurgi för att förlora vikt
men de är två av de mest populära. Tusentals amerikaner har genomgått dessa två viktminskningsoperationer. För många individer är viktminskning kirurgi en sista utväg. Många som genomgår viktminskning kirurgi har inte haft framgång med att gå ner i vikt på något annat sätt. Om du är intresserad av att genomgå ett viktminskningsoperation, vill du prata med din läkare.

En av de många anledningarna till att det är viktigt att tala med din läkare eller annan vårdpersonal beror på att viktminskning är inte rätt för alla. Förutom att du har rätt, måste du också ha viljestyrka till att minska din matkonsumtion. Om du äter för mycket mat, nämligen för mycket mat för att magen ska hålla, kan du inte bara skada din viktminskning, men du kan också sätta din hälsa i fara. Det är därför ditt beslut om viktminskning Det är inte en som du kan göra ensam, det är en som måste göras i samband med en vårdpersonal.

Människor som är intresserade av ovanstående artikel är också intresserade av de relaterade artiklarna nedan:

Dag till dag fördelarna med katarakt ögonoperation

En grå starr hos åldrande vuxna innebär att ögonlinsen är uppenbarad. Under normala förhållanden är linsen tydlig och verkar väldigt mycket som linsen på en kamera, fokuserar ljuset när det passerar till näthinnan som finns på baksidan av ögat. Kataraktkirurgi kan avsevärt förbättra syn genom att ta bort den grumliga linsen och ersätta den med en artificiell. Ta reda på fördelarna med att ha ögonoperation i grå starr.

Den första avhandlingen om näsanering

Rhinoplasty anses ofta vara en modern medicinsk utveckling; Men olika historiska fakta tyder på att de första rhinoplastiska förfarandena utfördes för tusentals år sedan, i gamla Indien. ‘Sushruta Samhita’ är en medicinsk avhandling som skrevs runt 600 f.Kr., Som förklarade en traditionell procedur för utförande av rekonstruktiv näskirurgi.

Efter viktminskning: Förberedelse på kort sikt

Efter viktminskning, måste du göra flera livsstilsjusteringar både på kort och lång sikt. Under de kommande 12 18 månaderna kommer du att se din vikt minska betydligt. För att upprätthålla en hälsosam vikt och minimera risken för viktrelaterade sjukdomar, måste du följa med de kostförändringar som din kirurg föreskriver under resten av ditt liv.

Utmärkt, Larry. Tack för att du tagit den nya artikeln katalogtekniken och gör den till max. Jag uppmuntrar alla att fortsätta bidra och bidra regelbundet. Jag kan bevisa att den här webbplatsen redan är en stark katalog på många områden. Kudos till Larry!

Matthew C. Det är fullt av fina små överraskningar som gör hela processen med att skriva,

läsa och publicera artiklar en komplett glädje. Detta är en som kommer ut toppar och slår resten av händerna nedåt.

Eric Garner

Jag gjorde en Google-sökning och kom över din webbplats. Det var precis vad jag letade efter och blev upphetsad att hitta ett så brett utbud av artiklar. När jag lanserar en gratis tidning i en liten stad i Florida ville jag vara så resursfull som möjligt samtidigt som jag fortfarande kan ge något innehåll som är intressant och välskrivet. Din webbplats har alla variabler i mixen. Utmärkt Site träffar alla anteckningar i skalaen typ av tal.
jag vill gå ner i vikt Den olika typen av kirurgi för att förlora vikt