hur man går ner i vikt snabbt Den mager på vikt

ner i vikt snabbt Den mager på vikt

Om du inte är diet fungerar det inte, berättar du själv, säger Karla Case, som är registrerad dietist vid University of Wyoming Cooperative Extension Service i Natrona County.

‘Det är kosten som har misslyckats,’ sa hon.

Hardy fick varaktiga resultat efter att han gick med i Weight Watchers för tre år sedan. Sedan dess har hon förlorat 56 pund, började springa och blev en viktvaktare gruppledare.

För många kan ett viktminskningsprogram som erbjuder struktur, stöd och ansvarighet vara biljetten till varaktig viktminskning.

På de följande sidorna får du en inblick i tre populära viktminskningsprogram. Du lär dig hur alla fungerar, dess filosofi, kostnad och annan information som är värdefull i beslutsprocessen.

Var och en av programmen har utvärderats noga av Live Well Wyomings personal och expertkonsulter: Karla Case och Alice Burron.

Case är en registrerad dietist med Cooperative Extension Service i University of Wyoming i Natrona County.

Burron, Cheyenne, är en personlig tränare och välbefinnande tränare som har en magisterexamen i övningsfysiologi. Hon äger också Soapstone Fitness, en onlinebutik för hemgymnastik och friskvårdsutrustning.

Med hjälp av kriterierna på föregående sida, vi inskränkt det ner till tre program som är tillgängliga i Wyoming: Viktvaktare, tar av pund förnuftigt och åtta veckors viktminskningsprogram vid Wyoming Athletic Center i Casper.

Vart och ett av de utvärderade programmen har sunda näringsråd, betonar hälsosamma livsstilsförändringar och är rimligt prissatta.

Live Well Wyoming-redaktören Carol Seavey träffades med viktminskningsledare och deltagare för varje program och deltog i möten när de var tillgängliga. Hon samlade också utbildningsmaterial från programmen, som fliers, broschyrer eller böcker. Vissa program erbjöd mer material än andra. Till exempel lånade TOPS oss deras fullständiga viktminskning guide.

Denna information var ihopkopplad med information på respektive organisationens hemsida och studerades och utvärderades. Vi övervägde om varje program var hållbart, väl avrundat och motiverat.

OM: Enligt sin hemsida är Weight Watchers International världens ledande leverantör av vikthanteringstjänster, som drivs globalt genom ett nätverk av företagsägda och franchiseoperationer. Det grundades för mer än 50 år sedan. Det uppskattar att en miljon människor deltar Weekly Weight Watchers möten över hela världen.

PHILOSOPHY: Viktvaktare inser att mat bara är en del av viktminskningens ekvation, enligt dess hemsida. Nycklarna som leder till verklig varaktig framgång är aktivitet, hälsosamma vanor, stöd och smarta matval.

HUR DET VERKAR: Viktvaktare lär människor att lära sig hälsosamma vanor och att bekämpa frestelse i den verkliga världen.

Lokala kapitlar håller veckomöten som inkluderar konfidentiell vägning samt motivation, support, utbildning och tips. Ledarna är alla människor som har gått ner i vikt med programmet och hållit av det. De måste slutföra träning online och en träningsresa på tre dagar.

Alla programmaterial tillhandahålls av företagets kontor. Till exempel finns månatliga teman och veckovisa häften full av användbara tips och recept. Nya medlemmar får var och en ett häfte om hur man kommer igång.

Medlemmar belönas för deltagande, beteendeförändringar och mötemål, till exempel att förlora 5 procent eller 10 procent av sin kroppsvikt.

Deltagarna kan hitta ytterligare verktyg på Internet samt mobila applikationer för att hjälpa dem att hålla sig på rätt spår. Det är inte nödvändigt att delta i möten, eftersom det endast finns lediga medlemskap på nätet.

NÄRING: Weight Watchers 360 gradersplan använder ett poängsystem som kallas PointsPlus-planen för att spåra matintag. Varje matartiklar tilldelas ett PointPlus-värde baserat på protein, kolhydrater, fett och fiberinnehåll. Varje ny medlem får ett häfte som innehåller mat och deras poäng samt andra tips om motion och matsal.

‘För vissa kan [Learning PointsPlus-systemet] vara en utmaning, men det finns så många verktyg nu, och vissa matteiketter visar även punkter, säger Dee Hardy, en av tre Casper Weight Watchers-ledare. ‘Det blir så där är det inte så många som du måste lära dig.’

Antalet poäng du kan använda varje dag är baserat på ålder, höjd, vikt och kön. Det finns ytterligare 45 poäng varje vecka för avlidna.

Deltagarna uppmanas att äta tre måltider och två mellanmål per dag som de förbereder sig. Planen är flexibel och inget är förbjudet.

‘Du kan äta vad du vill äta, du måste bara räkna det,’ sa Hardy.

ÖVNING: Medlemmar uppmanas att flytta mer än de tidigare, och kan tjäna poäng genom att träna. Övning ingår i utbildningsföreläsningar och online-resurser, men det finns inget specifikt träningsprogram. Viktvaktarnas webbplats säger, ‘En liten övning kan hjälpa dig att må bra och vi kan hjälpa dig att ta de första stegen, även om du bara börjar.’ Medlemmar uppmanas att hitta något de tycker om och kan köpa en aktivitetsmonitor till spåra deras rörelse.

COST: Viktvaktare erbjuder flera prisalternativ. I Wyoming, en abonnemang som inkluderar möten och online verktygskalkyler $ 42,95 per månad. En 17-veckans pass kostar $ 192 ($ 45,64 i månaden). Betala när du går kostar $ 13 per vecka ($ 52 per månad) plus en registreringsavgift på $ 20, och om två veckor av möten saknas i rad måste registreringsavgiften betalas igen. Endast abonnemang på nätet är också tillgängligt för $ 18,95 per månad och en registreringsavgift på $ 29,95. Automatisk förnyelse gäller endast online och månatligt medlemskap och kan avbrytas när som helst. Ytterligare produkter finns att köpa, men är inte nödvändiga.
hur man går ner i vikt snabbt Den mager på vikt