hur går man ner i vikt utan att träna Den perfekta kosten att gå ner i vikt snabbt

hur jag gick ner i vikt Den perfekta kosten att gå ner i vikt snabbt

Det finns en perfekt kost för dig som ger dig en konsekvent viktnedgång på 1-2 kg per vecka, den snabbaste hastigheten du kan förlora fett hälsosamt. Den perfekta kosten är balanserad och har exakt rätt näringsämnen du behöver. När du äter känner du dig bra. Du är full av energi. Din hud lyser.

Den perfekta kosten har tillräckliga mängder magert protein, komplexa kolhydrater, näringsrik frukt, grönsaker, oljor och frön. Det ger hela sortimentet av mineraler, vitaminer och andra mikronäringsämnen utan att behöva massor av kosttillskott. Och det tar hänsyn till dina livsmedelspreferenser.

Du kan besöka en nutritionist eller en registrerad dietist idag och få en diet skräddarsydd för dig, eller du kan välja att följa några olika meningsfulla balanserade dietplaner där ute i böcker och online.

Bra idé?

Inte nödvändigtvis så! Om du har viljestyrka och beslutsamhet att följa den perfekta kosten kan det vara värt det. Men hur bra har du varit på följande dieter tidigare? De flesta människor är långt ifrån perfekt när det gäller att hålla sig till en dietregimen, oavsett hur mycket de försöker. Och det moderna livet ger sällan sig till följande perfekta planer.

Plus det kan vara demoraliserande att börja med full av hopp och beslutsamhet och ta reda på att din viljestyrka inte är så stor. Att försöka vara perfekt kan faktiskt vara ett av de snabbaste sätten att misslyckas och ge ditt självkänsla ett slag. Kanske ger du upp helt eller kanske säger du bara till dig själv ‘Jag börjar igen på måndag’ men vad du än gör gör det inte det mest effektiva tillvägagångssättet.

Faktum är att jag tror att den perfekta kosten inte är en som du får på några pappersark och följer alltid mer. Den perfekta kost är en du växer in i.

Du uppnår den perfekta kosten för din livsstil när du gradvis förbättrar dina matvanor, ett litet steg i taget. På så sätt får du en riktig smak av framgång för att uppmuntra dig att fortsätta göra förbättringar tills du äter hälsosamt mest av tiden men ändå njuter av den udda behandlingen och över övergivenhet.

Den perfekta kosten känns som något du vill göra för att det känns naturligt och det kan bara komma när du ger dig tid att byta. Du går ner i vikt snabbare i slutändan helt enkelt för att den fungerar och det perfekta med det är att vikten stannar permanent.
hur går man ner i vikt utan att träna Den perfekta kosten att gå ner i vikt snabbt