hur blir man smal snabbt den dumma säsongen för tjejdieter

matschema gå ner i vikt den dumma säsongen för tjejdieter

Jag blev uppmanad att skriva detta eftersom jag hörde en annons proklamerar lätt viktminskning genom att helt enkelt sätta droppar på en tunga. Detta irriterar mig alltid eftersom jag hatar det att så många människor ljuger om viktminskning; dra nytta av den desperata (och otänkande). De enda droppar man kan lägga i en mun för att orsaka snabb viktminskning skulle vara superlim (och det säger jag inte självklart). Ändå den dumma säsongen; den årliga ritualen där någon med en megafon kan göra falska påståenden om hur man kan gå ner i vikt över natten, utan att justera några beteenden.

Varför köper så många till den här gången?

Tja, börja med några fakta: Enligt undersökningar är de bästa nyårsbesluten: Nummer ett, ‘spendera mer tid med familj och vänner’ och nummer två är ‘bli lämplig’. ‘Förlora vikt’ rinner ut de tre bästa.

Så det är uppenbart att det är viktigt för många människor.

Paradoxalt sett hittar 80 procent av resolutionerna sig i papperskorgen senast den 20 januari och 92 procent faller före årets slut. Slutsats? Endast åtta procent av resolutionerna överlever året. Varför den låga framgångsgraden? Verkligheten är att så många människor är så desperata att kasta den tyngden och att göra det snabbt så att de sätter sina hjärnor i neutrala och faller för system som de aldrig accepterar om de sakta ner sig tillräckligt länge för att tänka.

När jag satt på min konsumentföresvarshatt gjorde jag därför lite forskning för att ta reda på vad som skulle undvikas om du skulle vilja vara en av de framgångsrika åtta procenten i stället för det sorgliga 92.

I polpositionen är de som fokuserar på begränsade livsmedel eller livsmedelsgrupper. Exempel är många lågkarb dieter eller mer extrema typer, såsom grapefruktdiet eller kålsoppsdieten. Dessutom ber vi den större frågan: ‘Om jag bara skulle behöva existera på kål, varför skulle jag vilja ha det i himmelens namn?’

Så kallade ‘detox dieter’ kommer i andra. Enligt Pamela Peeke, den främsta medicinska korrespondenten för Discovery Channel, ‘De är rena nonsens’. Hon lägger till, ‘Vår kropp är välutrustad. Att befria sig från potentiella toxiner och gör ett utmärkt jobb att rengöra sig utan att behöva spola eller rengöring.’

En av mina pet peeves plockar upp tredje plats: ‘Miracle dieter’, de med en speciell nyupptäckt ingrediens, lägga till eller komplettera. Det finns inget mirakel eller magi som är involverad i att gå ner i vikt. förlåt, jag önskar verkligen att det var. Bottom line är om du försöker krympa din botten, det tar mer än en viss förbättring för att få pounds ‘magiskt’ försvinner.

Fasta eller mycket låga kalorier dieter är nästa. Att undvika all mat kan vara lämplig av kulturella eller religiösa skäl men inte för att kasta pounds. Utöver det uppenbara problemet att det är ohållbart, sjuka tekniker skingras inte bara fett, utan också en anständig mängd mycket krävda vätskor och muskelvävnad.

Slutligen summerar det bara bra bra råd. Håll dig borta från dieter som ‘låter för bra för att vara sant’. Vi hörde påståenden om illamående: ‘Den viktminskningslösning dietindustrin vill inte att du ska veta om’ eller ‘Don ändra vad du äter medan du förlorar ett pund om dagen!’ Människor som erbjuder att sälja dig Brooklyn Bridge ökar vanligtvis sådana dieter.

Sammanfattningsvis är något program som lovar mer än en kilo eller så i veckan viktminskning troligen ett bedrägeri, verkligen ohållbart, och kommer sannolikt bara att lätta din plånbok.
hur blir man smal snabbt den dumma säsongen för tjejdieter