hjälp att gå ner i vikt Den bästa övningen att gå ner i vikt

banta med ägg Den bästa övningen att gå ner i vikt

I årtionden, konventionell visdom (och Jane Fonda) sa cardio var den bästa träningen för viktminskning. Därefter styrketräning musklade sig in i rampljuset, som måste göras för att omvandla din ämnesomsättning och gå ner i vikt i sömnen, vilket leder till att många träningsentusiaster kommer att gå medTeamNoCardio. Så för några år sedan tog Duke University forskare till labbet och genomförde den största studien av sitt slag för att jämföra de två och få ett svar en gång för alla.

Efter 8 månaders spårning av 119 överviktiga och tidigare stillasande volontärer medan de utförde motståndsträning, aerob träning eller en kombination av de två, var den klara vinnaren wasaerob träning. Av mycket. Kardiogruppen förlorade ca 4 pund medan deras motståndsträningskolleger fick två. Ja, viktökningen berodde på tillsatt mager massa. Den här muskelmassan ledde emellertid inte till någon meningsfull fettförlust under studiens gång. Faktum är att aerobics enda grupp kasta mer än 3 pounds fett medan lyftarna inte tappade ett enda pund trots att de faktiskt utövas 47 minuter i veckan än hjärtgruppen. Inte överraskande förbättrade kardio plus-resistansgruppen sin kroppssammansättning bäst att förlora mest fett samtidigt som man tillsatte lite mager massa. Men de tillbringade också dubbelt så mycket tid i gymmet. ‘Minute per minut, kardio bränner mer kalorier, så det fungerar bäst för att minska fettmassa och kroppsmassa.’ Det är inte att säga att du inte ska lyfta vikter, särskilt när du blir äldre och börjar förlora muskelmassa, noterar han. ‘Motståndsträning är viktigt för att upprätthålla mager kroppsmassa, styrka och funktion,
hjälp att gå ner i vikt Den bästa övningen att gå ner i vikt
och att vara funktionellt passande är viktigt för vardagslivet oavsett vilken storlek du har.’

För den största fitness vinst / viktminskning bang för din träning buck, kombinera de två, gör din styrketräning först och slutar med din cardio. En på träningssekvensering visade att din hjärtfrekvens är högre med cirka 12 slag per minut under ditt hjärtfält när du har lyft tyngd i förväg. Det betyder att fler kalorier bränns.

Det är också viktigt att komma ihåg ett viktigt fakta om träning och viktminskning, säger Slentz. ‘Övning av sig själv leder inte till stor viktminskning. Vad och hur mycket du äter har mycket större inverkan på hur mycket vikt du förlorar, säger han. Det är därför att det är mycket lättare att ta in mindre energi (kalorier) än att det ska bränna betydande mängder och det är s väldigt lätt att avbryta några hundra kalorier som du brände ut med bara ett mellanmål.

Om träning verkar vara viktig, är det för att förhindra viktökning eller för att hålla bort pounds när du har gått ner i vikt, säger Slentz. ‘Övning verkar fungera bäst för kroppsviktskontroll’, säger han. National Weight Control Registry, som sedan 1994 har spårat över 10 000 personer som kasta i genomsnitt 66 pund och hållit av det i minst fem år. Det är enighet om. Nittio procent av framgångsrika viktminskningsunderhållare tränar i ungefär en timme om dagen och deras aktiva val är kardio, helt enkelt gående.

Alla våra produkter och tjänster är utvalda av våra redaktörer. Erbjudanden kan komma att ändras utan föregående meddelande. 2017 Health Media Ventures, Inc. Food Collection och MyRecipes Network. Materialet på denna webbplats är avsett att vara av allmän information och är inte avsedd att utgöra medicinsk rådgivning, sannolik diagnos eller rekommenderade behandlingar. Läs användarvillkoren och sekretesspolicyen (dina California-rättigheter) för mer information. Annonsalternativ
hjälp att gå ner i vikt Den bästa övningen att gå ner i vikt