går inte ner i vikt Den nya vetenskapen om viktminskning

gå ner i vikt crosstrainer Den nya vetenskapen om viktminskning

Så hur fungerar det? Att äta höga mättade fetter, transfetter och raffinerade sockerarter (läs: den moderna amerikanska dieten) avger en serie reaktioner: Det ‘dåliga fettet’ triggar levern för att släppa ut kemikalier för att bekämpa toxinerna, vilket orsakar inflammation. Under tiden kan glukosen i mat inte transporteras till dina celler medan kroppen är inflammerad, vilket innebär att din hjärna inte registrerar intaget. Resultatet: Du har lämnat känslan dimmig, hungrig och mer benägen att kräva, som sedan startar om cykeln.

‘Eftersom vi äter så många bearbetade livsmedel är inflammation ett större problem än någonsin tidigare’, säger Kristin Kirkpatrick, en registrerad dietist och wellnesschef på Cleveland Clinic. ‘Denna diet handlar delvis om vad du inte äter mättat fett , transfetter och socker och mycket om vad du äter. ‘ Fokus ligger på omättade fetter i fisk och olivolja, plus gott om råvaror, särskilt djupt färgade frukter och grönsaker, som är fyllda med fytonäringsämnen som hjälper till att neutralisera inflammation.
går inte ner i vikt Den nya vetenskapen om viktminskning