gå ner i vikt på en dag den nya löpbandspassningen

mat för viktminskning den nya löpbandspassningen

‘Britney Glaser BioemailLAKE CHARLES, LA (KPLC)’ Trekking ‘har historiskt varit känd som en lång och utmanande resa till fots, men den återkommer inom vissa träningsanläggningar som den nya träningsbandträningen. Det är inte din momma promenad på löpbandet. Gigi Fitness Centers instruktörer Dustin Guidry och Ellen Papania leder en grupp vandrare och löpare på en fysisk resa, kallad vandring. ‘Vi fokuserar inte på fart,’ säger Papania, ‘vi fokuserar på höjningar för intervallerna.’ I 35 minuter går trekkers genom en serie höjder och hastigheter på löpbandet för att maximera kaloribränna och uthållighet. ‘Intervallen ökar din prestation och din träningsnivå’, säger Papania, ‘det är det snabbaste sättet att öka din VO2 max och göra dig mer passande för vad som helst som du vill göra.’ Efter tre år av att vara borta från träningskretsen på grund av en skada beslutade 50-åriga Kathie Krielow att ge trekking ett försök. ‘Jag såg aldrig fram emot kardio’, säger hon, ‘och jag ser mig själv fram emot det, och den energi jag har fått i bara de få klasserna är ganska fenomenal.’ De korta sprickorna av intensitet är tilltalande för tränare som kan skrämmas av timmars fitness klasser. Papania säger, ‘Det är väldigt intensivt för kortare tidsperioder,
gå ner i vikt på en dag den nya löpbandspassningen
så att människor känner sig mer framgångsrika eftersom det är en kort tid och de kan göra nästan vad som helst för de tre minuters eller en minuts intervall.’ Den snabba taktiken är vad håller Kathie tillbaka för mer. ‘Det diversifierade, högt kaloriinnehåll och det 35 minuter’, säger Kathie, ‘så om du har ADD som jag, det är snabbt och bra resultat.’ En annan extra fördel med intervallträning är att du fortsätter att bränna kalorier efter träning är Kathie säger efter tre lektioner att hon redan förlorat en tum i hennes midja. Du måste inte vara medlem i Gigi-fitness för att delta i vandringstiderna. De är $ 7 / klass och händer varje måndag, onsdag och fredag ​​på Gigi på Nelson Road i Lake Charles. Ring 474 6601 för mer information. Om du vill motverka de fysiska kostnaderna för att bli gammal kan regelbunden motion vara ditt bästa alternativ, rapporterar forskare. Lewis En årlig ögonprov är en viktig del av diabetesbehandling, säger experter. En årlig ögonprov är en viktig del av diabetesbehandling, säger experter. Efter den canadiska provinsen Ontario förbjöd mentolcigaretter svarade många rökare genom att försöka sparka vanan, en ny studie hitta. Efter den kanadensiska provinsen Ontario förbjudna mentol cigaretter, svarade många rökare genom att försöka sparka vanan, finner en ny studie.
gå ner i vikt på en dag den nya löpbandspassningen