gå ner i vikt på 2 veckor Den ena maten som kan spika viktminskning

2 veckors diet Den ena maten som kan spika viktminskning

Förbättra din kost föreslår ofta en skrämmande upprustning av varje mat du äter, men byta bara en sak kommer att hjälpa dig att gå ner i vikt och bli betydligt friskare, hittar en ny studie i Annals of Internal Medicine.

En grupp forskare från University of Massachusetts Medical School nollställde sig på fiber, eftersom tidigare studier visat att det kan hjälpa människor att känna sig mer fulla, äta mindre och förbättra vissa metaboliska markörer som blodtryck, kolesterolnivåer och blodsocker.

De rekryterade 240 personer som visade tecken på prediabetes och slumpmässigt tilldelades dem till American Heart Association (AHA) dietten, som för närvarande rekommenderas för dem som riskerar att utveckla diabetes eller att äta mer fiber. AHA-gruppen fokuserade på att minska deras dagliga kaloriintag för att gå ner i vikt och de fick mål att begränsa mättat fett. Fibergruppen frågades helt enkelt att äta mer matrika rika på fiber, såsom frukt, grönsaker och hela korn, för att nå en kvot på minst 30 gram fiber per dag. Vad betyder det på jorden? Du är bättre med att använda en liten mängd riktigt smör i motsats till att gissa hur mycket du använder av mystiken melange av upp till 20 ingredienser. ‘>

Svar: Sirloin burger

Restaurang Turkiet hamburgare är ofta gjorda med mörkt kött och hud, så de ‘är inte nödvändigtvis bättre för dig (och för rekordet, de är låga fett). Du kan få en herrgårdshamburgare som är 95% magert kött och ger dig 20 g protein. Du kan få en mousserande burgare som är 95% magert kött och ger dig 20 g protein. Var försiktig med påfyllningarna. ‘> Mandelar är höga i protein, fiber och fett och kommer att få dig att känna sig fylligare längre. Ge höga natrium-pretzeler ungefär en timme och du känner dig hungrig igen tack vare det höga karbiden, inget fett eller proteininnehåll. ‘>

Svar: Ägg

På morgonen vill du ha en måltid som fyller dig. Ägg erbjuder protein och fett för mättnad, men Special K-spannmål erbjuder verkligen bara kolhydrater och, väl, luft. Om du vill att kolhydrater ska sparka av dagen, är det bättre att para ihop ägg med en skiva 100% fullkornsrödbröd. Ägg erbjuder protein och fett för mättnad, men Special K-spannmål erbjuder verkligen bara kolhydrater och, väl, luft. Om du vill att kolhydrater ska sparka av dagen, är det bättre att para ihop ägg med en skiva 100% fullkornsrödbröd. ‘>

Svar: Vanlig salladsdressing För att absorbera fettlösliga vitaminer som vitaminer E och K i grönsaker måste du konsumera dem med ett fett för att hjälpa näringsabsorption. Fettfri dressing, under tiden, är låg kalori men får sin smak från tillsatt socker och salt. ‘>

Svar: Mörk choklad ‘Folk tror att fettfri är kalorifri’, säger Keri Gans, en registrerad dietist i New York City. ‘Gå för den riktiga grejen.’ Fettfria kakor tenderar att vara höga i kolhydrater, socker och falskt socker. ‘Gå för den riktiga grejen.’ Fettfria kakor tenderar att vara höga i kolhydrater, socker och falskt socker. Prova en bra bit av antioxidantrik mörk choklad istället. ‘>

Medan han ännu inte är redo att säga att människor som riskerar att utveckla diabetes ska dike AHA-kosten och fokusera bara på att äta mer fiber, tyder Ma-studien på ett alternativt sätt att bli friskare. tror att vi måste ändra paradigmet om rekommendationer, säger han. människor att minska detta eller minska det är bara för svårt att göra.

MER Detta är hur nutritionists snackar på jobbet

Ma konstaterar att medan dietriktlinjer för att sänka risken för olika sjukdomar har funnits i årtionden, är fetma, hjärtproblem och diabetes fortfarande de vanligaste förutsättningarna för amerikanerna. få människor når de mål som rekommenderas, säger han. Be dem att fokusera på att äta mer av en viss mat än att berätta för dem vad de inte ska äta hjälper människor att tänka mer positivt om förändringar i deras kost och göra målen mer uppnåeliga. Därifrån kan det vara lättare att göra de andra förändringarna, såsom de som ingår i AHA-kosten. fiber] kan vara en ny idé för hur man får människor att följa en diet, säger han. Att det första steget, och kanske viktigast, att äta friskare.
gå ner i vikt på 2 veckor Den ena maten som kan spika viktminskning