gå ner i vikt Den mörka sidan av mästaren rensar

gå ner i vikt crosstrainer Den mörka sidan av mästaren rensar

Beyonc är drottning av en anledning.

Oavsett vad hon gör om det är den mest vardagliga, grundläggande sak kan göra lite fel. Bey kan bära misshandlad underkläder, träning i regnet och kraft genom intensiva dieter. Hon gör allt med så enkelt att det gör att bara dödliga känner att vi kan göra det också. The Lemonade Diet mycket?) som Bey genomgick 2006 att lägga ner sin roll i Dreamgirls. Det har pratats om ad nauseum, där nutritionister kritiserar sina hälsofördelar.

Prep Receptet innehåller: 2 matskedar fräsch citronsaft (inte de förkrympta grejerna, som innehåller konserveringsmedel), 2 matskedar av lönessirap i klass B, 1/10 tsk cayennepeppar och 10 uns rent vatten en enda portion.

Om du är som jag, har du ingen tid att göra en dietcocktail åtta gånger om dagen. Tala även om en besvärlig lunchrumsamtal: ‘Vad äter du idag? Umm, sirap. Så jag prepped några dagar ‘värt på en gång. Obs! Du kommer inte bara att ha en burk med dietlemonad på klar, men du kommer också ha ömma, hårda händer. Jag antar att saften är värt att klämma. Men de som lyckas borde använda en juicer för att undvika artrit.

The DietDay 1: Jag var konstigt exalterad att komma igång eftersom jag var sju dagar ifrån att vara så Dreamgirls smal som jag någonsin skulle få. Jag gick in i arbetet med ‘Crazy in Love’ självförtroende. I stället för att ha på sig en vit tank och denim korta shorts sträckte jag mig in i ett pressrum i en klädsel och vattenflaskor i Master Cleanse. Dräpa!

Den första dagen var relativt lätt. Jag brukar äta en lätt frukost ändå, så jag var inte hungrig. Ärligt talat drack jag antagligen hälften av portionerna. Jag borde ha citron- och lönnkonsol hållit mig relativt full.

Dag 2: Nu har du en svag aptit, kommer du att svälta nu. När jag vaknade, jag var hungrig, men redan märkte jag att storleksskillnaden i min mage var lite smalare, det vill säga tills jag drack två ounce glas juice på fem minuter. Då var det uppblåst centralt. Saken om juicing som ingen säger någonsin, är att du hela tiden behöver gå på toaletten, vilket är särskilt irriterande för en lika upptagen och lat tjej som mig. Jag var nöjd med en minut och sedan nästa,
gå ner i vikt Den mörka sidan av mästaren rensar
det fina doften av rostade bröd som jag hade fått från kontorsfacket hade jag blivit så rasande. Jag kunde lukta mat från hörnkontoret mitt på hela motsatta sidan eller golvet. arbetare kunde inte lukta en sak, jag var tvungen att sluta andas genom min näsa. Till och med bara en liten whiff av tonfisk, tomatsoppa eller andra lunchtime marvels hade mig desperat att vilja ha mat, bara för att mötas med otillfredsställande dietjuice. Jag började resenting allt och alla: mig själv, citroner, även Beyonc för att ge mig denna galna idé.

Dag 4: Låt oss säga att ingen vågade tala med mig.

Dag 5: Jag kommer inte att ljuga, jag kände mig lite ömtålig. Jag kände mig som att jag utövade mer energi bara för att hålla min kropp uppe. Jag började sova tidigare och vaknade mycket senare än vanligt. Jag skulle inte rekommendera någon att utöva under denna rensning. Jag behöll en proteinstång i min väska, just i fall. Jag behövde aldrig det, men det var lugnande att ha näring i närheten, bara i fallet.

Dag 6: Låt oss gå igenom listan hittills: Hunger? Check. Irritabel? Check. Full blåsan? Check. Blod? Kontrollera. Låg energi? Kontrollera. Stela händer? Check. Åh, nämnde jag att tänderna började känna extra Känsligt? Det var kanske sura citroner, men jag kände mig som om de också tog ett slag.

Dag 7: Seger! Jag ska vara ärlig väntade inte tills dagen var över för att äta. Jag började emellertid långsamt, med rekommenderade soppor och lätta pris, för att inte överväldiga mitt matsmältningssystem. Jag märkte en liten förändring i utseende, även kände lite lättare. Men vänner och familj, som inte hade sett mig för veckan, märkte en skillnad. Tydligen var mina kinder mindre, mina krageben var tydligare och min midja såg smalare ut. Det fungerade! Jag tvivlade aldrig på dig,
gå ner i vikt Den mörka sidan av mästaren rensar
Bey.