gå ner 5 kilo på en vecka Den kost som lovar att ta itu med viktiga bekymmer

gå ner 5 kilo på en vecka Den kost som lovar att ta itu med viktiga bekymmer

Kristin Kirkpatrick, en registrerad dietist på Cleveland Clinic Wellness Institute, sa att några av problemen med paleo och vegan dieter är att de är svåra att följa och tillägger att denna tillvägagångssätt är mycket hållbar för den genomsnittliga personen. Pegan Diet fokuserar främst på frukt och grönsaker, fyller i synnerhet 75 procent av din kost med växter och avrundar de andra 25 procenten med animaliskt protein och högkvalitativa fetter. Pegan-kosten är en något udda kombination eftersom grunden för vegansk diet är en tro på att man inte konsumerar någon animaliska produkter, säger nutritionist och kock Beth Saltz och tillägger att en bättre beskrivning är förmodligen en väldigt ren, modifierad paleo diet. Som en välrenommerad wellnessexpert Mark Hyman, som nyligen förklarade sig en pegan, bör frukter och grönsaker utgöra 75 procent av din diet, ‘organiskt’ animaliskt protein som kyckling, nötkött, fisk och ägg bör bara utgöra cirka 25 procent av din kost, högkvalitativa fetter bör inkludera ol Ive, kokosnöt, avokado oljor, nötter och andra källor till omega 3 fetter och friska korn och linser bör vara närvarande i kosten. Bönor eller baljväxter som pinto och jordnötter, mejeri och soja är nej nej, medan socker bör ses som en behandla och använda sparsamt. För mycket av de söta grejerna har kopplats till fetma och sjukdom, så skärningen kommer att göra din kropp bra.
gå ner 5 kilo på en vecka Den kost som lovar att ta itu med viktiga bekymmer