gå ner 1 kilo i veckan Den fantastiska HCG-kraschdieten

hur går man ner i vikt snabbt Den fantastiska HCG-kraschdieten

Dagarna blir längre och skyarna börjar rensa overhead. Men det kommer att ta mer än att dra mig ner till stranden och flaunt min överstora ölmag. Och så svårt som jag försöker, kan jag bara inte förlora de överflödiga punden.

Under lång tid har fetma behandlats som en störning av ätbeteende eller dålig självkontroll. Det är nu underförstått att fetma faktiskt orsakas av en obalans i dina kroppshormoner. Att gå ner i vikt är alltid en stor utmaning, och människor som vill gå ner i vikt går igenom många strider och svårigheter innan de effektivt kan gå ner i vikt och bibehålla en sund vikt. För några av oss är det nästan en omöjlig uppgift. När din hypothalamus är överväldigad av överflödigt energiintag, slår det av sin normala process att lagra energireserver i form av ‘normal’ fettförvaring och börjar bananera denna energi i en ‘onormal’ form av fett. Det här är dina typiska ‘problem’ områden, såsom buken, kärlekshandtag, lår och skinkor. Om du har försökt olika snabba dieter i ett försök att gå ner i vikt snabbt, utsätt dig själv genom noggranna träningsplaner, men ändå utan några resultat, oroa dig inte, det finns en ny lösning: Ett nytt effektivt program för kraschdiet kallas HCG Diet . HCG kan säkert ändra kroppens fettlagringsprocess så att du börjar bryta ner denna ‘onormala’ fettförvaring och skulptera din kropp medan du går ner i vikt. Föreställ dig en diet där du behåller din önskade mager muskelmassa och bara förlorar det fula fettet.

HCG (humant korionisk gonadotropin) viktminskningsprogram (även känt som hormondiet) består av en mycket lågt kalori diet tillsammans med behandlingar av HCG. Den genomsnittliga HCG dietern upplever snabb viktminskning i genomsnitt 1 till 3 pund per dag, mest syftar till att förlora 30 pund på 30 dagar. Förutom förlust av oönskat fett är den sanna nyttan av HCG-protokollet dess förmåga att bidra till att modifiera dieter s relation till mat och ätning, vilket resulterar i lätt underhållen, långsiktig viktminskning. Kaloriintaget på kosten är endast 500 kalorier per dag, men trots detta känner du dig full av energi och känner dig otroligt inte hungrig. Det beror på att din kropp bryter ner ett kilo fett vilket ger cirka 3500 kalorier för att ge dig mycket energi. De flesta patienter rapporterar ett förhöjt humör medan på denna diet.

Där jag bor i South Florida är en av de viktigaste krafterna bakom HCG-kosten Dr Dr Bo Rosenblat. Dr Bo (som han gillar att bli kallad) är en nationellt erkänd läkare och medicinsk chef för en upptagen akutavdelning. Dr Bo har skrivit artiklar om många medicinska ämnen för online medicinska webbplatser samt publicering för vetenskapliga tidskrifter. Han hade detta att säga om HCG-kosten; ‘Efter många års praktik blev det uppenbart att fetma är en stor bidragsyter till många sjukdomsprocesser som diabetes, högt blodtryck, förhöjt kolesterol, hjärtsjukdomar och ryggsmärta. Många vårdpersonal kunde inte ge sina patienter tillräcklig hjälp för att uppnå sina hälsomål genom rätt kost och motion och de flesta läkare skulle helt enkelt berätta för sina patienter att de skulle gå ner i vikt utan att ge dem rätt verktyg att göra det. ‘

Insåg att många av de patienter som han stött på skulle gynna enormt från viktminskning, började Dr. Bo undersöka de befintliga dietprogrammen. Många av dessa dietprogram var orimligt dyra eller krävde mediciner som var farliga och potentiellt beroendeframkallande. Efter omfattande forskning kom han över HCG-dietprogrammet utvecklat av Dr Simeon. Det var ett optimalt program av flera anledningar. Det kombinerade snabba resultat, säkra mediciner, beteendemodifikationer för att förbättra livslängden och möjligheten att erbjuda en lösning till patienter som var överkomliga. Efter några mindre förändringar började Dr Bo sakta placera sina patienter på programmet. Resultaten var verkligen anmärkningsvärda och inom en kort tidsperiod växte programmet exponentiellt, helt enkelt genom muntliga hänvisningar från framgångsrika patienter.

Dr Bo fortsätter, ‘Ett av problemen med många av de viktiga viktminskningsprogrammen är att de ger dig falskt hopp genom att du förlorar din kropps vatteninnehåll, vilket ger dig intrycket av drastisk viktminskning. Det är väldigt lätt att få tillbaka kroppens vatteninnehåll och återfå din vikt igen. Så att människor blir besvikna över resultaten och hamnar i allt högre vikt än tidigare. Med vårt HCG dietprogram kommer du inte att möta alla sådana problem. kan faktiskt gå ner i vikt genom att följa vårt dietprogram. Även om det är en snabb, kraschdiet, är viktminskningen här av bestående natur. Du behöver inte oroa dig för att studsa tillbaka till din tidigare vikt. ‘

Inte bara är HCG väger förlustprogram ett av de mest effektiva och säkraste viktminskningsprogrammen som finns idag, det är också förvånansvärt mycket billigt jämfört med många andra viktminskningsprogram och dieter. Dr.

Så, med en hand som håller mina kärlekshandtag och en annan på min plånbok, tror jag att jag skulle kunna besöka Dr Bo innan den här sommaren kommer då ser jag dig på stranden!
gå ner 1 kilo i veckan Den fantastiska HCG-kraschdieten