allevo viktminskning Den bästa viktminskningsteknologiska utrustningen Tillbehör CBS New York

hjälp med att gå ner i vikt Den bästa viktminskningsteknologiska utrustningen Tillbehör CBS New York

CBS 2Prince William, hertig av Cambridge och Catherine, hertiginna av Cambridge. (Foto av Toby Melville WPA Pool / Getty Images) Se CBS2 News, CBS Denna morgon, Dr. Phil, Judge Judy, 60 minuter, NFL fotboll och din favorit CBS visar. (Foto av Toby Melville WPA Pool / Getty Images) WCBS Newsradio 880 är en av tre statens mest betrodda källor för nyheter och information. (Foto av Toby Melville WPA Pool / Getty Images) 1010 WINS uppfann all nyhetsradio och är den 1010 WINS har varit ett nyhets- och informationsverktyg för New York huvudstadsområde. (Foto av Toby Melville WPA Pool / Getty Images) Som världens första 24 timmars alla sporter radiostation, är WFAN fortfarande den främsta sportspratstationen i verksamheten. (Foto av Toby Melville WPA Pool / Getty Images) Programschema Channel Guide WLNY TV 10/55 är en del av CBS Television Stations-gruppen, en division av CBS Corp. och en av de största nätverksägda stationsgrupperna i landet. Ännu bättre när det är en familjedrivet plats där keltisk musik och gemytlighet är på menyn tillsammans med Guinness pints.

Bästa evenemang som planeras för International Women Day 2018Consider som deltar på några av de bästa händelserna som planeras i dessa utvalda städer för Internationella kvinnodagen.

Bästa semestermål för amerikansk historia BuffsFive av de bästa semesterdestinationerna för amerikanska historia älskare att överväga i år är inte nödvändigtvis den mest kända.

Se även: Bästa iPhone Apps för New Yorkers Bästa Android Apps för New Yorkers

Har du en egen personlig nutritionist är en rördröm rätt? Fel. Tack vare Smartphone är det inte bara kändisar och onda affärsmän som får den lyxen. Ta en iPhone-app som Thin Cam (till exempel $ 1 för att köpa, $ 9 / månad). Det låter dig fånga en bild av din måltid innan du äter den för att lagra den på en server, där en nutritionist analyserar dataen och låter dig veta vad du gör fel och hur du kan fixa det. Runtastic Pro, en gratis app för både Android och iPhone, har en uppsjö av jogvänliga funktioner. Spåra din tid, avstånd och hastighet, eller dra upp en visuell karta över din löpväg. Då kan du till och med skryta om din körning på Twitter, Facebook och andra sociala medier.

Visst är det ungefär $ 400, det är inte din billigaste väg till fitness. Om du redan äger en Xbox 360 (eller vet någon som gör det) kan det här vara en billig och rolig träningslösning. Kinect kan du styra alla relaterade spel med din kropp, utan att behöva en yttre stav som Wii-fjärrkontrollen. Du flyttar och din karaktär gör detsamma. Dance Central tar den här tanken och gifter den med att kalorier som brinner i dansens värld. dansrutiner och passar på samma gång.

Fil denna gadget i den populära kategorin ‘virtuell personlig tränare’. MiCoach är en musikspelare som synkroniserar sig till nästan alla aspekter av din träningsrutin, från din hjärtfrekvens till antalet steg du tar när du joggar. Enheten erbjuder även realtidsanpassad coaching. Ja, maskinen kommer muntligt coacha dig genom ett muntligt träningspass. Provrådgivning innehåller uppgift om att du snabbare upp till ett träningsmål eller för att sakta ner om ditt hjärtslag går för snabbt. Halvtoner från ‘2001.’ Häftigt!

För mer om fitness, viktminskning och alla NYC-händelser och händelser, följ oss på Twitter!

Mest visade bästa sätt att fira St. Patrick Day i NYSt. Patrick Day är nästan här och det är dags att fira.

Tusentals New Yorkers svettar ut mot sällsynta CancersCycle for Survival är en inomhuscykelrörelse som äger rum på Equinox Clubs över hela staden.

Fräscha, lätta, rena recept för att sparka av din SpringChef Brandon Fay, VD för Trattoria Dell slutade med några läckra alternativ för att komma igång.

Furry Friend Finder: Rosie PierreBoth valpar letar efter deras eviga hem.

Hur brist på sömn gör dig fet (och vad du kan göra åt det) Minnesförlust, viktökning och försvagad immunitet är konsekvenser av sömnskulden.

Barn drömmar blir verklighet på Radio CityThey utförs på Radio City Music Hall framför vänner, familjer och kändisar för den årliga Garden of Dreams talangshow.
allevo viktminskning Den bästa viktminskningsteknologiska utrustningen Tillbehör CBS New York